ΕΠΣ Θράκης: Της “έσπασε” το αήττητο με πεντάρα στο ντέρμπι πρωτοπόρων της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με την Ελπίδα Σαπών

Γκολ και θέαμα είχε το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και την Ελπίδα Σαπών, που αποτελούσε και το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, με τους γηπεδούχους όμως να φαίνονται πολύ ανώτεροι και στο τέλος να πανηγυρίζουν τη νίκη με το σκορ να σταματά τελικά στο 5-1 και τους φιλοξενούμενους να φεύγουν λυπημένοι μετα από 4 σχεδόν μήνες.
Πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού στο 14′, με τον Μαυράκη να εκμεταλλεύεται το αμυντικό λάθος του Πασσά, που δεν έδιωξε καλά, και μέσα από την περιοχή να γράφει το 1-0. Στο 33′ η Δόξα έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Πανουργιά από θέση τετ α τετ κατέληξε άουτ. Ότι δεν κατάφερε ο Πανουργιάς στο 33′, το κατάφερε ο Κιόσης στο 38′, όταν έκανε ένα κοντόλ εντός της περιοχής και με δικό του ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0.
Στην επανάληψη η Ελπίδα όπως μας μεταφέρει το rodopisports, προσπάθησε να αντιδράσει στα δύο τέρματα της Δόξας, και το κατάφερε, έστω και προσωρινά όταν στο 60ο λεπτό ο Καραπάτσιος θα πιάσει μια κεφαλιά, μετά από μια εκτέλεση κόρνερ και θα μειώσει σε 2-1. Οι γηπεδούχοι όμως έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη, αφού στο 73ο λεπτό έκαναν το 3-1 με τον Κόσιης να πιάνει ένα ανάποδο ψαλίδι και να νικάει τον αντίπαλο κίπερ σκοράροντας ένα ιδιαίτερο σε ομορφιά τέρμα. Στο 83′ ήταν η σειρά του Γαϊδά με μια προβολή από κοντά να σκοράρει και να γράψει το 4-1, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Χατζήπαπας με ένα πολύ ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-1 με τους γηπεδούχους να παραμένουν κοντά στους δυο πρωτοπόρους και την Ελπίδα να γνωρίζει την ήττα μετα από ένα σχεδόν ολόκληρο γύρο και την ήττα στο Κόσμιο στις 26 Νοέμβρη, ξέροντας ωστόσο ότι όλα θα κριθούν στα πλέι οφ.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Βασιλείου, Παρασκευόπουλος, Τουρασανίδης, Αγγέλης (46′ Αλεξακούδης), Πλασταράς, Αμοιρόπουλος, Κόισης, Γαϊδας, Πανουργιάς (76’ Χατζήπαπας), Ανδρέου (65 Ντεμερτζίδης), Μαυράκης
ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ: Κωνστανταράκης, Πασσάς, Κουδούνης, Ριζόπουλος, Ρούφος, Αλή Οσμαν, Νεαζή, Γεωργοσούλης (46′ Παπαδόπουλος), Πασχάλης, Πάλι, Βελημβασάκης (46 Καραπάτσιος)