ΕΠΣ Έβρου: Έμειναν στο «μηδέν» στο γειτονικό ντέρμπι ο Έβρος Σουφλίου με την Θράκη Φερών

 

Σε ένα ματς που έγινε όπως και τα υπόλοιπα της 16ης αγωνιστικής στο περιθώριο του ντέρμπι τίτλου στο γειτονικό Διδυμότειχο ήταν αυτό ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και την Θράκη Φερών με τις δυο ομάδες να μένουν στο μηδέν.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με λιγοστές φάσεις με την φορμαρισμένη παρά τον αποκλεισμό της στο κυπελλο στις καθυστερήσεις από την Άνθεια, Θράκη Φερών που στοχέυει στην πρωτη τετράδα, να είναι ελαφρώς καλύτερη ΄χανοντας τρεις καλές ευκαιρίες τις οποίες μάλιστα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί. Μαλιστα στο 65′ από λάθος της άμυνας των Φερών ο Έβρος είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλα δεν μπόρεσε και έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι “άσφαιρος” προβλημα που καλείται να λύσει ο προπονητής του Έβρου Πασχάλης Σταματάκης.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” ο Έβρος παρέμεινε 8ος με 19 βαθμούς, ενω η Θράκη Φερών είναι τέταρτη με 24 βαθμούς.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Πασχάλης Σταματάκης): Δολούδης, Μπάμνιος, Πετκίδης, Μπετζέκας, Ανδρονικίδης, Μιχούδης, Πρεπούδης (83′ Σαιτανίδης), Κουτσούλας (89′ Παπαναστασίου), Ράλλης (58′ Λάζος), Μυσιούδης, Κελεσίδης

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Τριαντάφυλλος Λαμπίδης) : Τογγουλίδης, Μπόρας, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος (46’Κολγέγκα), Α. Σιδηρόπουλος, Πολίδης, Γ. Σιδηρόπουλος (84΄Τσοτανίδης), Καλομπρατσίδης, Π. Μπάμπιτς (65’Α. Μπάμπιτς), Ντόλας

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ