Άρχισε το… «ξεκατίνιασμα» στην Ορεστιάδα μετά τον υποβιβασμό! «Οι λεονταρισμοί του δημάρχου και οι ευθύνες νυν και πρώην διοίκησης»

 

Η Ορεστιάδα έχει πλέον και μαθηματικά υποβιβαστεί μετά τα αποτελέσματα στους αγώνες της Κυριακής και ήδη έχει ξεκινήσει το… ξεκατίνιασμα σε διάφορα φόρουμ σχολιασμών.

Ο όρος «ξεκατίνιασμα» δεν είναι δικός μας, αλλά ανήκει σε φίλο της ομάδας που ήταν ο πρώτος που έσπευσε να τοποθετηθεί με σχόλιό του σε ανάρτηση της εξειδικευμένης ιστοσελίδας του βόλεϊ volleyneews.

Γράφει ο Δημήτρης Κυριαλλανίδης (ή τουλάχιστον κάποιος που έχει συσταθεί ως τέτοιος):

«Μερικές διαπιστώσεις και απορίες μετά το χθεσινό φιάσκο της Ορεστιάδας
Που είναι τώρα οι λεονταρισμοί του Δήμαρχου και 5-6 πρώην μεγαλοπαραγόντων που οδήγησαν σε αγωνιστική αβεβαιότητα για περισσότερο από ένα μήνα την ομάδα; Εντωμεταξύ έχουν περάσει 24 ώρες και ο Ντινούδης δεν έχει αποποιηθεί την ευθύνη που ανέλαβε χθες βράδυ όπως μας έμαθε με τον Μπεκιάρη.Τελικά ο Νας είναι ή όχι χειρότερος από τον ροτζερς και λανθασμένη επιλογή;
Και αφου μιλάω για επιλογές, Ο Σταματόπουλος είχε ή όχι ευθύνη στον αρχικό σχεδιασμό της ομάδας -ήταν ο ίδιος σωστή επιλογή;
Τώρα που είναι γόνιμο το έδαφος να ξεκατινιαστεί όλη η πόλη θα βγούν μία φορά επίσημα νουμερα και στοιχεία για το ποιος έφαγε ποιος χρέωσε(και πόσο) και ποιοι παρασιτούν στο όνομα της ομάδας;
Πριν προλάβει κανείς να πει ότι υπερασπίζομαι την προηγούμενη διοίκηση για εμένα σαν οπαδός της ομάδας σημασία έχει το αποτέλεσμα (και οι δύο διοικήσεις τα κάνανε χάλια – απλα οι τελευταίοι ισχυριζόταν ότι ξέρανε το άθλημα) και το αποτέλεσμα είναι ότι η ομάδα βρέθηκε πρόορα στην α2 αφού στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς έχασε σετ από 13-21».

Ακολούθησε μερικές ώρες μετά μια άλλη ανάρτηση, από κάποιον που συστήθηκε ως sorest και πήρε αφορμή από την ανωτέρω τοποθέτηση για να γράψει:

«Δημητριος Κυριαλλανίδης δυστυχώς κάποιοι ηρωισμοί μας φτάσανε εκεί που μας φτάσανε…Π΄ρωην και νυν πρόεδροι κτλ….. Ο Νας ποιο βλάκας και από τις πέτρες….. Κάποτε οι υπέυθυνοι να μιλήσουνε με ονόματα…Τι ρόλο έπαιζε ο καθένας;; Τι γινότανε στα ΔΣ;;; Γιατί κρύβονται σαν τις κότες οι ξεφτίλες;;;».

Ενας τρίτος, που δηλώνει φίλαθλος του ΑΟΟΥ ρωτά: «Σε ποια χθεσινή ευθύνη του Ντινούδη αναφέρεσαι; Έχουμε χάσει επεισόδια;». Απάντηση στο ερώτημα δεν έχει δοθεί, κάμποσες ώρες μετά.

Ωστόσο σε άλλη ανάρτηση της ίδιας ιστοσελίδας, όπου αναφέρονται δηλώσεις του προπονητή Μπάμπη Σταματόπουλου, ένας φίλος της ομάδας που υπογράφει ως ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ με κεφαλαία γράμματα γράφει, απευθυνόμενος στον προπονητή του συλλόγου:

«ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ Κ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ Α2 ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ? ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΓΩΙΣΤΕΣ!!!».

Από την Ορεστιάδα επισήμως πάντως δεν απαντούν στα σχόλια αυτά και δηλώνουν ότι η χρονιά δεν έχει ακόμα τελειώσει. Μπορεί να έχει υποβιβαστεί η ομάδα και να είναι αδιάφορο το τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ωστόσο έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου όπου ο ΑΟΟ αν και υποβιβασμένος, δεν παύει να έχει προκριθεί στο φάιναλ φορ και θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο εκ νέου την Κηφισιά.