Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Σπουδαίο παιχνίδι στο Εύμοιρο, με την Ασπίδα να υποδέχεται την Καρδίτσα, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Ξάνθης νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική στη Χαλκιδική το Στρατώνι και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Μασμανίδης επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όχι όμως και οι Κουτσογιάννης και Καραμπίνης. Την αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση αποτελούν οι Στεφανίδης, Πετς, Παπαθανασίου, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος, Τσιαβές, Μανδαλάκης, Μασμανίδης, Μαντζουράνης και Ντεμάι.

Στο Νέο Σκοπό δοκιμάζεται η ΑΕ Κομοτηνής με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα. Η ομάδα της Κομοτηνής νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική τον Μακεδονικό και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Προβλήματα δεν υπάρχουν στην ΑΕΚ που θα παλέψει για τη νίκη και θα παραμένει στραβοπάτημα των ομάδων που βρίσκονται πιο πάνω από αυτή για να τους φτάσει ή και να τους προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Τον Μαντουλίδη υποδέχεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Χαλκηδόνα. Η ομάδα της Κομοτηνής, απαλλαγμένη από το άγχος του υποβιβασμού, παλεύει όλα τα παιχνίδια και με τη βοήθεια του κόσμου, που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής, φιλοδοξεί να πετύχει την τέταρτη νίκη στο δεύτερο γύρο και δέκατη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Τέλος η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας έχει πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει στο Βόλο τον τοπικό Ολυμπιακό. Η ομάδα του Βόλου είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος από τον Ηρακλή. Η Ασπίδα θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, έχοντας το μυαλό στον “τελικό” της επόμενης αγωνιστικής με τους Τιτάνες Δράμας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ