LIVE από το Διδυμότειχο το ντέρμπι τίτλου της ΕΠΣ Έβρου: ΑΕΔ – Ορέστης Ορεστιάδας 2-1 (Τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο μεγάλο ντέρμπι τίτλου ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορέστης Ορεστιάδας για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου. Ο νικητής κατακτά σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο και ανεβαίνει στην Γ’ Εθνική! Ο Βάιος Κουκουζέλης και ο Κώστας δαλαμπούρας είναι στο Διδυμότειχο και μεταδίδουν…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση το ThrakiSportS θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη στον αγώνα ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορέστης Ορεστιάδας, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό πρωταθλητή στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου.

Ωρα 14:05  Μετά τις πρώτες 15 αγωνιστικές ο Ορέστης προηγείται στην βαθμολογία έχοντας 14 νίκες και μια ήττα, αυτήν από την ΑΕΔ στον πρώτο γύρο.

Ωρα 14:14  Ο Ορέστης έχει 14×3 συνολικά 42 βαθμούς ενώ η ΑΕΔ που είχε δυο στραβοπατήματα με ισάριθμες ισοπαλίες σε Καστανιές και Φέρες, έχει έναν λιγότερο, 41 βαθμούς.

Ωρα 14:23  Τόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για αυτό το ματς, που η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου όρισε μόλις πριν μιάμισι ώρα τους διαιτητές της αναμέτρησης μετά από μια ιδιαίτερη και άκρως πρωτότυπη διαδικασία (θυμηθείτε λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ). Αυτοί θα είναι οι Κυριαζίδης, Βασιλόπουλος, Τερζόπουλος.

Ωρα 14:31  Η αναμέτρηση ΑΕΔ – Ορέστης θα ξεκινήσει στις 15:00 όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Ωρα 14:39  Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: Άρδας Καστανεών-Α.Ο Ποντιακός, Ένωση Άνθειας Αρίστεινου-Ιπποκράτης, Α.Ο Αλεξανδρούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Έβρος Σουφλίου-Θράκη Φερών και Ακρίτας Νέας Βύσσας-Ατρόμητος Ασπρονερίου.

Ωρα 14:45 Την τελευταία 30ετία έχουν γίνει 14 αγώνες στο Διδυμότειχο με την ΑΕΔ να έχει 9 νίκες, ο Ορέστης 4 ενώ μόλις 1 ματς έληξε ισόπαλο. Στα τέρματα έχουμε 25 – 15 υπέρ του Διδυμοτείχου.

Ώρα 14:51 Οι εντεκάδες των δυο ομάδων:

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης, Τζανετάκος, Άχπας, Στ. Πετρόπουλος, Αγγελακάκης, Μαμιρκιασβίλι, Γωνιάδης, Γιαννόπουλος και Ιντζές.

OΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αραμπατζής): Γαλλής, Στεφανίδης, Ντινούδης, Πετρόπουλος, Τζουμακίδης, Οτέμπερης, Παπαγιαννίδης, Οικονόμου, Μεμούρης, Τρανόπουλος και Παρασκευάς.

Ωρα 14:55 Ερχεται κόσμος στο Δημοτικό γήπεδο Διδυμοτείχου που αναμένεται να γεμίει κυρίως από οπαδούς των γηπεδούχων.

Ωρα 15:00 Υποδοχή με καπνογόνα από τους φίλους της ΑΕΔ στην ομάδα τους.

Ωρα 15:04 Έναρξη αγώνα

4′ Γκολ για το Διδυμότειχο! Με πέναλτι ο αρχισκόρερ της κατηγορίας Γιαννόπουλος ανοίγει το σκορ νικώντας τον Γαλλή σε χέρι αμυντικού που καταλόγισε ο Κυριαζίδης. ΑΕΔ-Ορέστης 1-0

8′ Γκολ για τον Ορέστη! Μετα από φάουλ του Οτέμπερη και λάθος της άμυνας της ΑΕΔ ο Παρασκευάς ισοφάρισε . Εκπληκτικό ξεκίνημα! ΑΕΔ-Ορέστης Ορεστιάδας 1-1

14′ Σουτ του Παρασκευά η μπάλα ψηλά αουτ από τα δοκάρια του Κυριακίδη.

22′ Στέκεται καλά ο Ορέστης που ήταν απειλητικός με ένα κόρνερ του Παπαγιαννίδη.

30′ Διαμαρτυρίες του κόσμου της ΑΕΔ για κάποια σφυρίγματα του Κυριαζίδη.

32′ Πιέζει στο τελευταίο δίλεπτο η ΑΕΔ με τον Μεμούρη παραλίγο να πετυχαινει αυτογκολ αλλα την μπάλα να περνάμόλις αουτ και κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

33′ Κίτρινη σε Γωνιάδη.

39′ Ανέλαβε την πρωτοβουλία το Διδυμότειχο που “καιγεται” για την νίκη.

40′ Κίτρινη στον Γιαννόπουλο για φάουλ στον Παπαγιαννίδη

44′ Καλή ευκαιρία με Μεμούρη αλλα διώχνουν σε κόρνερ οι αμυντικοί της ΑΕΔ όπου ο Κυριακίδης διώνει εντυπωσιακα σε κεφαλια των φιλοξενουμένων.

45΄ Καλη ευκαιρία για την ΑΕΔ με το κεφαλιά του Αγγελακάκη αλλα διωχνουν με το κεφαλι οι αμυντικοί του Ορέστη.

45+1′ Λήξη ημιχρόνου. Δίκαιο το αποτέλεσμα στο πρωτο μέρος. Αποτέλεσμα ημιχρόνου ΑΕΔ-Ορέστης Ορεστιάδας 1-1

46′ Έναρξη δεύτερου μέρους. Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες.

48′ Φάουλ του Ιντζέ δεν απειλεί τον Γαλλή.

50′ Μπήκε δυνατά η ΑΕΔ και σουτ του Θάνου ψηλά άουτ.

53′ Στην θέση του Αγγελακάκη για την ΑΕΔ ο Κυριάκος Πετρόπουλος.

57′ Νεύρα στος δυο ομάδες το τελευταίο διάστημα. Ντινούδης και Παρασκευάς κίτρινες κάρτες.

61‘ Κίτρινη στον Παπαγιαννίδη.

63′ Ο Γκαβανόζης παιρνει την θέση του Γωνιάδη για την ΑΕΔ.

70′ Αλλαγή για τον Ορέστη.

72′ κεφαλιά του Γκαβανόζη η μπάλα ψηλά άουτ.

73′ Πιέζει η ΑΕΔ.

77′ Γκολ για το Διδυμότειχο! Μετά από λάθος στην άμυνα του Ορέστη ο Ιντζές με κεφαλιά δίνει προβάδισμα στους πρωταθλητές που ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος. ΑΕΔ-Ορέστης Ορεστιάδας 2-1

82′ Νεύρα και πάλι ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων. Μικρόσύρραξη παικτών που λήγει ευτυχώς σύντομα.

83′ Δυο κόκκινες από Κυριαζίδη σε  παικτες των δυο ομάδων

85′ Διπλή αλλαγη για τον Ορεστη. Ο Τραννόπουλος και ο Οικονόμου δίνουν την θέση τους στους  Δαρβούδη και Βουδούρη.

86΄Κίτρινη στον Γκαβανόζη.

89′ Ο Κοτζά στην θέση του Τζανετάκου.

90′ Μπήκαμε στις καθυστερήσεις.

90+3′ Λήξη αγώνα. Δίκαιο το αποτέλεσμα στην κορυφή και πάλι και φαβορί για τον τίτλο το Διδυμότειχο. Τελικό αποτέλεσμα ΑΕΔ-Ορέστης Ορεστιάδας 2-1

Ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από την συνάντηση…