Γ’ Εθνική: Λύγισε στο τέλος ο Ορφέας Ξάνθης με γκολ που προήλθε από μη τήρηση του fair play από τους παίκτες της Καλαμαριάς

 

Ο Ορφέας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, απείλησε την εστία του Απόλλωνα Καλαμαριάς, και ήταν σε θέση μέχρι και να πάρει πάλι την νίκη από την ομάδα της Καλαμαριάς, αλλά μια περίεργη φάση στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου ήταν αυτή που έδωσε το γκολ στον Απόλλωνα και καθάρισε το ματς.

Ο Ορφέας μπήκε καλά στο παιχνίδι και έδειξε πως μπορούσε να χτυπήσει στα ίσα τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά οι φιλοξενούμενοι με ένα περίεργο γκολ του Ν’Λουντούλου στο 72ο λεπτό κατάφεραν να αποδράσουν από την Θράκη με το τρίποντο της νίκης στις βαλίτσες τους. Ο Ορφέας στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε διαβασμένος και δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Απόλλωνα, ενώ απείλησε μάλιστα και με το σουτ του Λαζαρίδη, το οποίο όμως έφυγε άουτ.  Από την άλλη η Καλαμαριά στο πρώτο 45λεπτο δημιούργησε δύο καλές τελικές, αλλά τα σουτ των Κυβελίδη και Συμελίδη βρήκαν τείχος στον πολύ καλό τερματοφύλακα του Ορφέα.

Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν ακόμα λιγότερες, με τον Ορφέα να δείχνει να ελέγχει το ματς, και να δίνει την εντύπωση πως θα κατάφερνε να πάρει τελικά τον πόντο της ισοπαλίας, χάνοντας μάλιστα και μοναδική ευκαιρία να κλέψει το τρίποντο με το τετ α τετ του Μουμίνογλου στο 57′, μέχρι που ήρθε η φάση του 72ου λεπτού.

Ο Λάζαρος Μαυρόπουλος μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας, ήταν πεσμένος στο έδαφος και φαινόταν τραυματισμένος, με τους παίκτες του Απόλλωνα να έπρεπε να τηρήσουν το fair play (όπως νωρίτερα είχε κάνει ο Ορφέας σε αντίστοιχη φάση για τον Απόλλωνα) και να βγάλουν τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, κάτι το οποίο τελικά δεν έκαναν. Βγήκαν λοιπόν σε οργανωμένη επίθεση, παρά το γεγονός πως  ο Μαυρόπουλος παρέμενε στο έδαφος, ο Θρακιώτης Χασομέρης έκανε τη σέντρα, με τον Ν’ Λουντούλου να πιάνει ένα πλασέ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ρούφου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Παναγιώτης Καμαράκης): Ρούφος, Λαζαρίδης (77′ Χαλήλ Ιμπράμ), Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος (74′ Τορομανίδης), Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Χιντ Ιμέρ, Καραγκιόζης Γ. (81′ Μελισσόπουλος), Μουμίν Ογλού

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης (61′ Χασομέρης), Σαμαράς, Καπίας, Λιόνης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς, Καλαϊτζίδης (61′ Καλογέρης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ