Γ’ Εθνική: Εκτός έδρας επιτυχία της Δόξας Προσκυνητών στην Αριδαία απέναντι στον ιστορικό Αλμωπό

 

Χωρίς νικητή ολοκλώθηκε η αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αλμωπό Αριδαίας και την Δόξα Προσκυνητών, με το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δυο ομάδες να είναι 1-1 αποτέλεσμα που αδικεί του φιλοξενούμενους που ιδιώς στο πρωτο μέρος έχασαν εκπληκτικές ευκαιρίες .

Συγκεκριμένα ο Βάσκος έχασε τετ α τετ απέναντι στον Χρήστου σε δυο περιπτωσεις αντι να πασαρει στον αμαρκάριστο Κειτά, αλλά εξιλεώθηκε σπάζοντας το τεχνικο οφ σαιντ στο κέντρο του γηπεδου των παικτών του Αλμωπού και με όμορφο σου από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1 σημειώνοντας το τέταρτο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι στο διάστημα αυτό είχαν φλύαρη κατοχή αλλά οι αντεπιθέσεις της Δόξα ήταν “φαρμάκι”.

Στο δέυτερο ημίχρονο ο Αλμωπός πίεσε περισότερο και στο 65’ μετά από σύγχυση στην άμυνα των Κομοτηναίων, ο Γ. Ελευθεριάδης με κοντινό σουτ έκανε το τελικο 1-1 με τους γηπεδούχους να χάνουν καταπληκτικές ευκαιρίες αλλα να μην μπορούν να νικήσουν την άμυνα της Δόξας και τον Αγγελόπουλο.

Διαιτήτευσαν οι Παυλίδης (Ημαθίας), Μηνούδης, Σαλτσίδης (Πιερίας).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γ. Τυριακίδης): Χρήστου, Ελευθεριάδης Θ. (72’ Παντελίδης), Παπασυμεών, Μουρατίδης, Ρογκότης, Μπρέγκου, Παπαευθυμίου, Ελευθεριάδης Γ., Αλαμάνης (52’ Ζαρογιάννης), Τσιμτσιρίδης (52’ Αλμπάνης), Κοβάτσης.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Γ. Πουρλιάγκας): Αγγελόπουλος, Δημητριάδης, Κελεσίδης, Σιδηρόπουλος, Λέφης, Τρίχας, Μόσχος, Φουρκάν, Κεϊτά (74’ Καμζέλας), Κατσαρός (83’ Ιωαννίδης), Βάσκος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ