Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές με Καλαμαριά και Αλμωπό Αριδαίας για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 1ο Όμιλο, με τον Ορφέα Ξάνθης να υποδέχεται την πρωτοπόρο ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Ξάνθη και την Δόξα Προσκυνητών να ταξιδέυει στην Αριδαία όπου θα αντιμετωπίσει τον ιστορικό Αλμωπό.

Ξεκινώντας από τον πρωταθλητή της ισοπαλίας με 10 στον αριθμό Ορφέα Ξάνθης που με 28 βαθμούς βρίσκεται μόνος στην 6η θέση πραγματοποιώντας μια πολύ καλή πορεία κυρίως εκτός έδρας, υποδέχεται την ομάδα που αποτελει ίσως την καλύτερη και πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που αν και ξεκίνησε με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών παραμένει το μεγαλο φαβορί για την άνοδο.

Ο Ορφέας χωρίς άγχος και τους Μεκερά και Καρα Αλή Ογλού στην αποστολή με στόχο μια ακόμη καλή εμφανιση θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι να επαναλάβει ότι πέτυχε στην Καλαμαριά την νικη που είναι και η μοναδική για τον Απόλλων στο πρωταθλημα. Στο γηπεδο του ΑΟΞ ο Ορφέας εχει 3 νικες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες με τερματα 11 υπερ και 12 κατά, ενω εκτός έχει επίσης 3 νίκες 5 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Η πρωτοπόρος ομάδα της Καλαμαριάς του πρωην προπονητή του Πανθρακικού Δημήτρη Καλαιτζίδη έχει 49 βαθμούς και με την βοήθεια των “Ποντίων” οπαδών που εκδράμουν στην Ξάνθη στοχευει μεχρι το τελος του πρωταθλήματος να παραμένει πρωτη και να επιστρέψει στην Β’ Εθνική πάνω από την Δόξα Δράμας που είναι ένα βαθμό κάτω από αυτήν. Στο πρωτο γυρο ο δυνατός Ορφεας εκτός έδρας πήρε νίκη 0-1 στην Καλαμαριά.

Στο γήπεδο της Αριδαίας, η Δόξα Προσκυνητών που με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση και προερχεται από την εντος εδρας ηττα με 0-4 από την πρωτοπορο Καλαμαριά, φιλοξενείται από τον νεοφωτιστο Αμπωπό στην Αριδαία Παραλίμνι που πραγματοποιεί καλή πορεια και με 20 βαθμούς βρίσκεται μια θέση παραπάνω στην 12η στην βαθμολογία, αν και μετα και την απόσυρση του Βατόλακκου το ενδιαφερον εντωπίζεται μονο στην κορυφή της βαθμολογίας , όπου Δοξα Δραμας και Καλαμαριά θα παλεψουν μέχρι τέλους.

Η ομαδα της Ροδόπης με αρκετές απουσίες και μόλις 16 παίκτες στην αποστολή ταξίδεψε με στόχο μια καλή εμφάνιση και απαλλαγμένη από το άγχος της παραμονής μια καλή εμφάνιση και την δευτερη νλικη της στο πρωτάθλημα μετα από εκεινη με τον Μακεδονικό Φούφα. Η Δοξα εκτος εχει 1 νικη, 1 ισοπαλία και 7 ηττες με τερματα 8 υπέρ και 21 κατα.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής περιλαμβανει τους αγώνες: Δόξα Δράμας – ΑΟ Καρδίας, Νάουσα – Νέστος Χρυσούπολης, ΑΟ Καβάλα – Απόλλων Παραλιμνίου, Μακεδονικός Φούφα – Εορδαϊκός, Αλμωπός Αριδαίας – Δόξα Προσκυνητών, Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Καλαμαριάς, ενω ρεπό έχει ο Λαγκαδάς. Θυμίζουμε ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου-Καμπανιακός 0-3 ανευ αγωνα.

Το ThrakiSportS, όπως κάθε εβδομάδα θα σας μεταδώσει απευθείας την εξέλιξη των αγώνων των ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με παράλληλη ενημέρωση και από τους υπόλοιπους αγώνες του πρώτου ομίλου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ