ΕΠΣ Ξάνθης: Ο Βασίλης Κουτσούμπας αναδείχθηκε MVP του 39ου τελικού Κυπέλλου

 

Ο Άρης Αβάτου σκόρερ του πρώτου γκολ του Αβάτου, Βασίλης Κουτσούμπας ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ξάνθης πως αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του στον 39ο τελικό κυπέλλου που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στα Πηγάδια.

Ο Άρης Αβάτου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά σημαντικό ρόλο στην πολύ καλή εμφάνιση έπαιξε και ο Βασίλης Κουτσούμπας, που έκοβε και έραβε στην άμυνα του Άρη. Ξεκίνησε βασικός για άλλο ένα παιχνίδι, και όχι μόνο ήταν πολύ σταθερός στην απόδοσή του, αλλά ήταν και ο παίκτης που άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης.

Ήταν το δικό του γκολ στο 38ο λεπτό, όταν ο Αντώνης Χαριτίδης εκτέλεσε με σέντρα ένα φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Κουτσούμπας πήρε φόρα και πηδώντας ψηλότερα από όλους, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περπερή.

Η ΕΠΣ Ξάνθης, προφανώς εκτιμώντας κυρίως και το γεγονός ότι άνοιξε το σκορ ενώ αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, μετά το τέλος της αναμέτρησης τον βράβευσε ως πολυτιμότερο παίκτη του Άρη Αβάτου στο τελικό. Από την Αναγέννηση Θαλασσιάς MVP αναδείχθηκε ο Μυλωνάς.