ΕΠΣ Ξάνθης: Οι δηλώσεις του «μαέστρου» του Αβάτου Κυριάκου Κετσιεμενίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου

 

Ο Άρης Αβάτου έφτασε στην πρώτη του κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης στην ιστορία του, ο Κοσμάς Γκέκας ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος στον μεγάλο τελικό αλλά και χρυσή αλλαγή.

Την σχετική έμπνευση που απέφερε την σημαντική αυτή στιγμή της ιστορίας του Άρη Αβάτου είχε ο «μαέστρος» της εμφάνισης του Άρη, ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Κετσιεμενίδης.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα μου, είναι μια διοργάνωση που ούτε η ομάδα, αλλά ούτε και εγώ ως προπονητής είχαμε καταφέρει προηγουμένως να κατακτήσουμε και είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, αφού νιώθω ότι βοήθησα και εγώ με τον τρόπο μου ως προπονητής τον σύλλογο να κατακτήσει για πρώτη φορά το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης στην ιστορία του», ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς της ομάδας του Αβάτου, μίλησε λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, στο ThrakiSportS.

Αυτό είναι το πρώτο κύπελλο για το Άβατο αλλά και το πρώτο που κατακτά ο ίδιος ως προπονητής. Όσο για το θρίλερ στην εξέλιξή του; Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης είπε: «Όσο αφορά τώρα το παιχνίδι και το γκολ στην εκπνοή του αγώνα πρέπει να πω, πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, γεμάτο ανατροπές. Παρ’όλα αυτά πιστεύω πως ήταν ένα γκολ που το αξίζαμε, και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, γιατί τα παιδιά είχαν καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα».