Τα Λύκεια που κέρδισαν τους τίτλους στα Σχολικά Πρωταθλήματα του Έβρου

 

Ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Ομαδικών Αθλημάτων Λυκείων στον Έβρο και το αρμόδιο γραφείο ανακοίνωσε τις πρωταθλήτριες ομάδες που συνεχίζουν στη Β΄ Φάση και θα αγωνισθούν στην Κομοτηνή απέναντι στις πρωταθλήτριες ομάδες της Ροδόπης.

Στην Καλαθοσφαίριση στα αγόρια τον τίτλο κατέκτησε το 1ο ΓΕΛ Ορεστιάδας και στα κορίτσια το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης.

Στο ποδόσφαιρο αγοριών, όπως είναι γνωστό, πρωταθλητής αναδείχθηκε το 1ο ΓΕΛ Ορεστιάδας.

Στο χάντμπολ το 1ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης τόσο σε αγόρια όσο και σε κορίτσια.

Τέλος, στο ιδιαίτερα ενισχυμένο στον Έβρο βόλεϊ, το ΓΕΛ Σουφλίου αναδείχθηκε πρωταθλητής στα αγόρια και το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στα κορίτσια.

Όπως προαναφέρθηκε οι νικήτριες ομάδες θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Ροδόπης στην Κομοτηνή και στη συνέχεια οι νικήτριες ομάδες από τις αναμετρήσεις μεταξύ Ροδόπης-Έβρου θα αντιμετωπίσουν τις πρωταθλήτριες ομάδες της Ξάνθης με έδρα τη Ξάνθη, ώστε να αναδειχθούν οι πρωταθλητές Θράκης σε κάθε άθλημα.

Η Β΄ Φάση θα ολοκληρωθεί με τις πρωταθλήτριες Θράκης να αντιμετωπίζουν εντός τις νικήτριες ομάδες των αγώνων μεταξύ Δράμας-Καβάλας.

Επίσης από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Έβρου ενημερώνουν ότι στις 22 Μαρτίου θα διεξαχθεί η Α΄ Φάση των αγώνων Στίβου με μαθητές και μαθήτριες από τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του Έβρου.
Τέλος, ξεκίνησαν και συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι διοργανώσεις των Σχολικών Αγώνων ‘’ΑθλοΠαιδείας’’ Γυμνασίων Έβρου. Έχουν ολοκληρωθεί ήδη τα Τουρνουά της Καλαθοσφαίρισης και της Χειροσφαίρισης ενώ στις 14 και 15 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Τουρνουά της Πετοσφαίρισης σε Αλεξανδρούπολη, Σουφλί και Ορεστιάδα. Στις 22 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Στίβος παράλληλα με τη διοργάνωση των Λυκείων και στις αρχές Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το Ποδόσφαιρο.