Τα μπλουζάκια της Θαλασσιάς για την ΑΟΞΑΡΑ κατά την είσοδο στον τελικό της ΕΠΣ Ξάνθης

 

Η Αναγέννηση Θαλασσιάς αποδείχθηκε άξια αντίπαλος του Άρη Αβάτου στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης. Ισοφάρισε, είχε ευκαιρίες και να προηγηθεί, λύγισε στις καθυστερήσεις και παρέδωσε έτσι τα σκήπτρα, καθώς πέρυσι ήταν εκείνη που είχε στεφθεί κυπελλούχος για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πέρα όμως από την αγωνιστική της παρουσία, αίσθηση προκάλεσε και η εξωαγωνιστική με την επιλογή της κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον τελικό, να φορέσουν όλοι οι παίκτες της τα συγκεκριμένα μπλουζάκια που βλέπετε δεξιά στην φωτογραφία.

«Στηρίζουμε ΑΟΞΑΡΑ» ανέφερε η Αναγέννηση Θαλασσιάς, με ένα σαφές μήνυμα για την στήριξη που οφείλει να έχει η μεγάλη ομάδα του νομού Ξάνθης αλλά και συνολικά της Θράκης, ο ΑΟ Ξάνθης που φέτος πραγματοποιεί συγκλονιστική πορεία και φιγουράρει επτά στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος στην πρώτη πεντάδα.

Η Ξάνθη οφείλει να έχει την στήριξη όλων στην προσπάθεια που κάνει να μπει στα πλέι οφ, που θα σημαίνει και ευρωπαϊκή έξοδο. Και οι πρώτοι που οφείλουν να σταθούν στο πλευρό της είναι οι παίκτες και οι παράγοντες των ερασιτεχνικών ομάδων της Ξάνθης. Η Αναγέννηση Θαλασσιάς φρόντισε με την κίνησή της αυτή, στην έναρξη του τελικού, να δείξει τον δρόμο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here