Πανέτοιμες οι δύο ομάδες για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Λίγες ώρες απομένουν πλέον για το πρώτο σφύριγμα του μεγάλου τελικού της ΕΠΣ Ξάνθης, στον οποίο συμμετέχουν οι δύο κατά τα τεκμήρια καλύτερες ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού της Ξάνθης, η Αναγέννηση Θαλασσιάς και ο Άρης Αβάτου, με προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα στις 5 το απόγευμα (17:00, LIVE ThrakiSportS).

Η Αναγέννηση Θαλασσιάς είναι η γηπεδούχος του σημερινού αγώνα, έστω και τυπικά, αφού το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί όπως όλοι γνωρίζουμε στο γήπεδο της Ξάνθης στα Πηγάδια, αντιμετωπίζει τον Άρη Αβάτου ως η κάτοχος του τίτλου, αφού πέρυσι είχε νικήσει τον Π. Μελά Κουτσού στον τελικό με σκορ 0-2. Από την άλλη πλευρά ο Άρης Αβάτου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα, και να παίξει όσο καλύτερα μπορεί για να διεκδικήσει το φετινό τρόπαιο και αυτός με την σειρά του.

Για την Θαλασσιά ο Γιάννης Αποστολίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Δημήτρη Μπάτζιου, που είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στον επαναληπτικό με τον Εχίνο, όπως επίσης και του Κώστα Κουτίνη που εκτίει την στρατιωτική του θητεία και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια άδεια, ώστε να συμμετάσχει στο παιχνίδι της ομάδας του. Από εκεί και πέρα ο κόουτς της Θαλασσιάς επέλεξε να μην ανακοινώσει την 18αδα του αγώνα, παρά μια ώρα μόνο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Το ίδιο έπραξε και ο προπονητής του Άρη Αβάτου, Κυριάκος Κετσιεμενίδης, αφού δεν ανακοίνωσε την 18αδα του Άρη από την Παρασκευή, αλλά επέλεξε να το κάνει επίσης μια μόλις ώρα πριν την σέντρα του τελικού, θέλοντας ίσως έτσι να επιβραβεύσει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για την πολύ καλή τους φετινή πορεία σε Κύπελλο, αλλά και πρωτάθλημα. Σε αντίθεση όμως με τον αυριανό του αντίπαλο, ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει καμία απολύτως απουσία.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ