ΕΠΣ Ξάνθης: Η σαμπάνια του Γκέκα και οι πρώτες του δηλώσεις μετά το «χρυσό» γκολ που χάρισε το κύπελλο στο Άβατο

 

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά για το σημερινό μας επίτευγμα. Όλη η ομάδα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, παίξαμε αρκετά καλά και ήμασταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια στο ThrakiSportS του Κοσμά Γκέκα, λίγα λεπτά μετά το χρυσό γκολ που πέτυχε στην εκπνοή των καθυστερήσεων, στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης με την Αναγέννηση Θαλασσιάς, με το οποίο στέφθηκε ο Άρης Αβάτου κυπελλούχος της ΕΠΣ Ξάνθης για την σεζόν 2016-2017.

Ο Γκέκας ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος του Άρη Αβάτου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ήταν ο παίκτης που με το δικό του σουτ, έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του έστω και στο… και τρία, οπότε ήταν λογικό να πνιγεί στις αγκαλιές των συμπαικτών του, του τεχνικού τιμ και των παραγόντων του Αβάτου.

Ο ίδιος ωστόσο, πρόσθεσε στο ThrakiSportS ότι το τρόπαιο το πήρε όλη η ομάδα, παραδέχθηκε ωστόσο ότι πρόκειται για το πιο σημαντικό τέρμα της καριέρας του, αφού χάρισε κούπα στον ίδιο και την ομάδα του. Τα συναισθήματα αυτές τις ώρες, απερίγραπτα.

«Φυσικά και νιώθω πολύ χαρούμενος που και εγώ βοήθησα με τον τρόπο μου στην κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα μας, αλλά όλοι μαζί κερδίσαμε το Κύπελλο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θεωρώ πως το σημερινό μου τέρμα είναι το πολυτιμότερο από όσα έχω πετύχει σε όλη μου την καριέρα», είπε ο Γκέκας.

Λογικό και επόμενο λοιπόν, αμέσως μετα, να… μεθύσει με την σαμπάνια των νικητών, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που συνοδεύει το ρεπορτάζ μετά το τέλος του συγκλονιστικού φετινού τελικού της ΕΠΣ Ξάνθης, του 39ου της ιστορίας, που βάφτηκε κίτρινος και σφραγίστηκε από το γκολ του Γκέκα στις καθυστερήσεις.