ΕΠΣ Έβρου: Οι 9 υποψήφιοι διαιτητές για το ΑΕΔ-Ορέστης και ο ορισμός τους τρεις ώρες πριν το ματς

 

Στα γραφεία της ΕΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη έχουν κληθεί να βρεθούν λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής οι εννέα κορυφαίοι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές, από την δεξαμενή των οποίων θα οριστεί η τριπλέτα που θα σφυρίξει το «ντέρμπι της χρονιάς» ανάμεσα σε ΑΕΔ και Ορέστη.

Όπως είναι γνωστό, την Κυριακή θα διεξαχθεί στο Διδυμότειχο το ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ορέστη Ορεστιάδας, από την οποία θα προκύψει εν πολλοίς και ο φετινός πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου που θα ανέβει στην Γ’ Εθνική.

Για να διαφυλάξει την ηρεμία των διαιτητών και των βοηθών τους, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου δεν όρισε τριπλέτα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό θα συμβεί περίπου τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και επισήμως θα ανακοινωθεί στις 12.30, δηλαδή δυόμισι ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης..

Οι εννέα επικρατέστεροι διαιτητές και βοηθοί, ανάμεσά τους όλοι οι αξιολογημένοι και γενικώς οι κορυφαίες σφυρίχτρες του νομού (όπως με αλφαβητική σειρά οι Βασιλόπουλος, Κυριαζίδης, Σιδηρόπουλος, Σιμίδης, Σουβαράς που θεωρούνται οι επικρατέστεροι για άρχοντες του αγώνα), συνολικά εννέα άτομα, έχουν κληθεί το πρωί να παραβρεθούν στα γραφεία της ΕΠΣ στην Αλεξανδρούπολη.

Εκεί θα γίνει μια συνάντηση με την Επιτροπή Διαιτησίας και πιθανότατα και την διοίκηση της Ένωσης. Όλοι τους έχουν ενημερωθεί ό,τι εν δυνάμει είναι πιθανοί διαιτητές και βοηθοί διαιτητές του ντέρμπι της χρονιάς. Σε αντίθεση με ό,τι έχει ακουστεί ωστόσο, δεν θα γίνει κλήρωση αλλά ορισμός, ενώπιον όμως όλων.

Αμέσως μετά, θα μοιραστούν τα φύλλα αγώνος στην τριπλέτα που θα οριστεί και θα αναχωρήσουν, πιθανότατα όλοι μαζί, για το Διδυμότειχο καθώς όλοι θέλουν να βρεθούν και να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι της χρονιάς, είτε το σφυρίξουν είτε  όχι.