Super League: Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ματς με την Κέρκυρα μπήκε η Ξάνθη

 

Δυο μέρες πριν τον αγώνα με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης που μπήκε πλέον στην τελική ευθεία, και πραγματοποίησε την προτελευταία της δυνατή προπόνηση πριν το παιχνίδι.

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό επιτελείο των Πηγαδίων και προπονήθηκαν κανονικά λίγες μέρες πριν τον αγώνα με την Κέρκυρα. Το πρόγραμμα περιείχε αρχικά ανάλυση φάσεων από αγώνες, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εστιάζει την προσοχή του σε τομείς της επιθετική ανάπτυξη και της αμυντική λειτουργία.

Στην συνέχεια οι παίκτες υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου προπονήθηκαν, και μετά την προθέρμανση με νευρομυϊκό συντονισμό, χωρίστηκαν σε μικρότερες ομάδες και έκαναν ασκήσεις σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους με το βάρος να πέφτει στους τομείς του passing game, του pressing, αλλά και τα τελειώματα φάσεων, αλλά και σε ασκήσεις τακτικής σε αμυντική λειτουργία και επιθετική ανάπτυξη.

Ατομικά προπονήθηκαν και σήμερα οι Οκάν Χατζητερζόγλου και Μανώλης Παπαστεριανός που παραμένουν τραυματίες και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής. Ξεχωριστή ήταν η σημερινή μέρα για τον Λάζαρο Ορφανίδη που είχε τα γενέθλια του και δέχθηκε τις ευχές όλης τις ομάδας του.