Ιστορικό πρώτο μετάλλιο στο μπάντμιντον του ΑΟ Θράκης! Συμμετοχή και του πρώην προπονητή του Έβρου Σουφλίου Πασχάλη Ζαπαρτίδη (+photos)

Το πρώτο μετάλλιο του κατέκτησε το τμήμα μπάντμιντον του Αθλητικού Ομίλου Θράκης με την Πελαγία Τσακνή να ανεβαίνει βάθρο στο διπλό γυναικών στο 1ο Τουρνουά για ερασιτέχνες και βετεράνους που διεξήχθη στην Κομοτηνή.

Στην αποστολή του ΑΟ Θράκης συμμετείχαν επίσης ο  πρωην προπονητής του ποδοσφαιρικού Έβρου Σουφλίου Πασχάλης Ζαπαρτίδης πετυχαίνοντας σημαντική νίκη στο μονό ανδρών καθώς και ο Γεωργιος Βασιλορεΐζης στο διπλό ανδρών.

Στους αγώνες πήραν μέρος πάνω από 70 αθλητές και αθλήτριες, άνω των 35 ετών από όλη την Ελλάδα. Οι τρεις αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Θράκης, έχοντας κάνει μόλις πέντε προπονήσεις (η ομάδα δημιουργήθηκε πριν 1 μήνα) πραγματοποιώντας αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, με συνολικό απολογισμό: 1 χάλκινο μετάλλιο και 6 νίκες.

Ο προπονητής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των αθλητών: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους 3 αθλητές που με την συμμετοχή τους στους αγώνες των βετεράνων, έδειξαν χαρακτήρα, σεβασμό και τα πήγαν υπέροχα. Μπράβο τους, εύχομαι πάντα επιτυχίες στο μέλλον».