Άρνηση Δεβετζή ότι βρέθηκε θετική σε απαγορευμένες ουσίες στις πρώτες της τηλεοπτικές δηλώσεις μετά την αφαίρεση των μεταλλίων

 

«Αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεν έχει βρεθεί τίποτα θετικό, αυτά που ακούτε δεν ισχύουν…».

Με τα λόγια αυτά, η Πηγή Δεβετζή στις πρώτες της τηλεοπτικές δηλώσεις μετά την αφαίρεση των μεταλλίων της, αρνήθηκε κατηγορηματικά μιλώντας στις κάμερες πως δεν έχει βρεθεί θετική σε απαγορευμένες ουσίες έστω και τόσα χρόνια μετά από τους ελέγχους.

Η Δεβετζή βρέθηκε σε κοινωνική εκδήλωση, μακριά από αγωνιστικούς χώρους και μίλησε στα μικρόφωνα των lifestyle εκπομπών της τηλεόρασης, με την ιδιότητά της ως…  celebrity. Όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και για την αφαίρεση των μεταλλίων της.

Η αλεξανδρουπολίτισσα ήταν κατηγορηματική: «Αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμα, δεν έχει βρεθεί τίποτα θετικό, αυτά που ακούτε δεν ισχύουν. Είμαστε σε έναν δρόμο που θα λυθούν όλα και σίγουρα θα είστε οι πρώτοι που θα σας καλέσω σε ένα μαγαζί για να τα πούμε όλα αναλυτικά».

«Δεν αγχώνομαι, μην αγχώνεστε ούτε εσείς, όλα θα φανούν στην πορεία. Εγώ ξέρω ότι έχω περάσει πάρα πολλούς ελέγχους κι έχω όλα τα χαρτιά, τα αποδεικτικά στοιχεία», κατέληξε η Πηγή Δεβετζή στις πρώτες της τηλεοπτικές δηλώσεις μετά την αφαίρεση των μεταλλίων της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, όπως ανέβηκε στο yooutube από την ιστοσελίδα zappit: