Volley League: Ματς «ζωής ή θανάτου» για την Ορεστιάδα που νικά Παμβοχαϊκό και ελπίζει ή χάνει και… υποβιβάζεται (20:30, LIVE ThrakiSportS)

 

Με την αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο. Ορεστιάδας και του Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκού που θα ξεκινήσει στις 20:30 στο «Νίκος Σαμαράς» θα ολοκληρωθεί η εμβόλιμη 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση που χαρακτηρίζεται ως αγώνας ζωής ή θανάτου για τον ΑΟΟ, καθώς η Ορεστιάδα θυσία θέλει να πάρει βαθμό ή βαθμούς ώστε να μειώσει τη διαφορά στους 3 βαθμούς από την ομάδα της Κυζίκου που βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην 11η θέση.

Όπως μπορείτε να δείτε και στον σχετικό πίνακα, αυτήν την στιγμή η Ορεστιάδα έχοντας μόλις 7 βαθμούς υποβιβάζεται στην Α2 Κατηγορία. Αν η διαφορά της από την 11η ομάδα περιοριστεί σε τρεις ή λιγότερους βαθμούς, τότε θα διεκδικήσει την παραμονή της στα πλέι άουτ.

Η Ορεστιάδα έχει να δώσει πέρα από τον αποψινό αγώνα με τον Παμβοχαϊκό εντός, την μεθαυριανή αναμέτρηση με την Κηφισιά εκτός και εκείνην της τελευταίας αγωνιστικές με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εντός. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Μπάμπη Σταματόπουλου ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα αγωνιστικά και ψυχολογικά για να κρίσιμο ράλι τριών αγωνιστικών που θα κριθεί η… μισή παραμονή.

Ο Μπάμπης Σταματόπουλος είπε για τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό αλλά και για τις διαδοχικές νίκες της Παναχαϊκής επί του Παμβοχαϊκού και του Εθνικού που άλλαξε πολλά δεδομένα: «Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε κάτι από αυτόν τον αγώνα ώστε να μειώσουμε τη διαφορά μας από τις ομάδες που προπορεύονται. Ο Παμβοχαϊκός έχει πολύ δυνατή ομάδα και δεν είναι τυχαία η βαθμολογική θέση που βρίσκεται».

Σε σχέση με την ήττα του από τους Πατρινούς, σχολίασε: «Το ότι ηττήθηκε από την Παναχαϊκή δε μου προκαλεί έκπληξη. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα σε μία κακή μέρα και υπό μία έννοια είναι άσχημο για μας διότι ο Παμβοχαϊκός δεν θα έρθει χαλαρός εδώ. Για μένα κανείς δεν είναι καταδικασμένος. Ολα είναι μέσα στο παιχνίδι και όλα μπορούν να γίνουν τις αγωνιστικές που απομένουν. Φυσικά και θέλουμε κοντά μας τον κόσμο και είμαι βέβαιος πως θα τον έχουμε και με τον Παμβοχαϊκό».

Ο Παμβοχαϊκός μετά το σοκ της ήττας από την Παναχαϊκή με 3-0 στο Βραχάτι προσπαθεί να ανακάμψει ώστε να κρατήσει την 4η θέση που είναι και ο στόχος για την κανονική περίοδο. Ο Παμβοχαϊκός έχει να δώσει αγώνες με την Ορεστιάδα εκτός, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εκτός και τον ΠΑΟΚ εντός την τελευταία αγωνιστική. Μάλιστα θα παραμείνει στον Έβρο για να δώσει τους δυο διαδοχικούς αγώνες.

Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Κώστα Δεληκώστα, ενώ ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε: «Ξεκινάμε μία δύσκολη αποστολή πέντε ημερών όπου θέλουμε να νικήσουμε την Ορεστιάδα και τον Εθνικό σε αγώνες που θα κρίνουν την 4η θέση. Δεν περιμέναμε αυτό που έγινε με την Παναχαϊκή και θέλουμε να δείξουμε πως ήταν μία κακή παρένθεση».Πάντως η παράδοση για τον βραδινό αγώνα, τον οποίο θα διευθύνουν οι Παπαδογούλας – Ιωαννίδης και θα μεταδοθεί απευθείας από το ThrakiSportS, είναι με το μέρος της Ορεστιάδας. Σε πέντε αγώνες που έχουν γίνει στο παρελθόν έχουν νικήσει πάντα οι γηπεδούχοι και έτσι ο Παμβοχαϊκός προηγείται στις νίκες με 3-2, απλά και μόνο επειδή έχει δώσει ένα παραπάνω παιχνίδι στην έδρα του, αυτό του πρώτου γύρου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ