Αποκαλύψεις Ιεροκλή Στολτίδη! Ο Θεοδωρίδης έδιωξε τον Νεντίδη γιατί δεν έβαζε τον γιο του…

 

Αποκαλυπτικός σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ήταν ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Ιεροκλής Στολτίδης για την αποχώρησή του Νίκου Νεντίδη και την δικιά του και από τον Αγροτικό Αστέρα.

Όσα είπε ο Ιεροκλής Στολτίδης στον ArenaFM 89.4:

Ο Ιεροκλής Στολτίδης αποκάλυψε ότι η αποχώρησή του από τον Αγροτικό Αστέρα είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου της ΠΑΕ, Ηλία Θεοδωρίδη. «Ήθελε να πάρω το μέρος του, δεν το έκανα και απολύθηκα. Μέσα σε μια μέρα τα διάλυσε όλα» υποστήριξε ο τέως γενικός διευθυντής της ΠΑΕ.

«Ήταν προσωπική απόφαση του προέδρου, την οποία δεν αιτιολόγησε. Είναι αστείο βασικά, δεν μπορώ να τα αναφέρω. Επειδή χάσαμε εκτός έδρας κάποια ματς, θεώρησε ότι δεν είναι ικανός ο Νεντίδης. Αγωνιστικοί λόγοι πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχουν.

Λίγο πριν απολυθεί ο Νεντίδης, είχαμε κάνει ένα μίτινγκ με τον πρόεδρο, τον αδερφό του και τον Βράκα τον Γιώργο. Ο Νεντίδης του είχε πει ότι ο γιος του στην κατάσταση που ήταν δεν μπορούσε να αγωνιστεί στην ομάδα, γιατί ήταν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση από τους υπόλοιπους και θέλει δουλειά. Του είχε πει, μάλιστα, ότι θα τον αφήσει εκτός 18άδας και ρώτησε τον πρόεδρο αν τον πειράζει. Ο πρόεδρος είπε ότι θα τον πείραζε κάτι τέτοιο και αυτός ήταν και ο λόγος που απολύθηκα και εγώ, γιατί δεν πήρα θέση.

Εγώ έμεινα ουδέτερος και αυτός ήθελε να πάρω το μέρος του. Αυτό ήταν η δικαιολογία που απολύθηκα, γιατί κατά τα άλλα μου είπε ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος από εμένα, ότι έκανα καταπληκτική δουλειά. Στεναχωρήθηκα πραγματικά, γιατί κάναμε καλή δουλειά. Από το καλοκαίρι φτιάξαμε μια νεανική ομάδα, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής ήταν 31 ετών και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Και από το πουθενά έρχεται ο πρόεδρος μια μέρα και τα διαλύει όλα.

Μου ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας. Ήταν ξαφνικό, δεν έγινε καμία συζήτηση, μετά την απομάκρυνση του κ. Νεντίδη ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση προς το πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα, αλλά δεν μου έκανε και έκπληξη. Δεν έγινε τίποτα, η ομάδα πήγαινε πολύ καλά, είχαμε κερδίζει τον σεβασμό όλων, παίζαμε ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο και όπου πηγαίναμε λέγανε τα καλύτερα για μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here