Volley League: Για τη πέμπτη νίκη και το κλείδωμα της τέταρτης θέσης στη Πάτρα ο Εθνικός (19:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά από τέσσερις σερί νίκες και αφού έχει φτάσει αισίως στη 5η θέση ισοβαθμώντας με τον Παμβοχαϊκό, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολής ταξιδεύει στη Πάτρα για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή, κυνηγώντας παράλληλα την 4η θέση στα πλαίσια της εμβόλιμης 20ης αγωνιστικής.

Τόσο ο Εθνικός όσο και η Παναχαϊκή , που βρίσκεται στη 10η θέση, βρίσκονται σε πολλή καλή φόρμα προερχόμενες και οι δυο από θριαμβευτικές νίκες. Τόσο η ομάδα της Αλεξανδρούπολης όσο και της Πάτρας δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και θα έχουν στη διάθεση τους όλους τους παίκτες.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και έχει στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του που ήδη μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και συνολικά 11 στο πρωτάθλημα. Ο Εθνικός ισοβαθμεί με τον Παμβοχαϊκό στην 4η θέση της βαθμολογίας και ο αγώνας έχει μεγάλη σημασία στη μάχη της 4ης θέσης.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης είπε: «Είναι μία δύσκολη αποστολή για έναν κρίσιμο αγώνα. Δεν θέλω άγχος για την 4αδα. Πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να εφησυχάζουμε. Δε μου λέει τίποτα η η νίκη της Παναχαϊκής επί του Παμβοχαϊκού. Είναι άλλος αγώνας. Θα παιχτεί καλό βόλεϊ. Η Παναχαϊκή έχει έμπειρους παίκτες

Σε πέντε αγώνες που έχουν γίνει στο παρελθόν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προηγείται στις νίκες με 4-1 με μοναδική ήττα αυτήν του πρώτου γύρου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ 3 ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ