ΕΠΣ Ξάνθης: Η συνέντευξη τύπου πριν τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (+photos)

 

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου προέβησαν οι δύο φιναλίστ της φετινής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΚΕΚ Δημόκριτος έναν εκ των χορηγών που συμβάλλει τα μέγιστα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης.

Τον λόγο αρχικά πήραν οι προπονητές των δύο φιναλίστ και συγκεκριμένα Γιάννης Αποστολίδης και Κυριάκος Κετσεμενίδης για Αναγέννηση Θαλασσιάς και Άρη Αβάτου αντίστοιχα. Ο καθένας από την μεριά του τόνισε πως η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι πρώτα απ’ όλα γιορτή για το ξανθιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθώς και ότι το Σάββατο θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες ομάδες του νομού βάση βαθμολογικού πίνακα αλλά και ρόστερ. Στην συνέχεια αντάλλαξαν ευχές για το Σαββατιάτικο παιχνίδι τονίζοντας συνάμα και την σημασία κατάκτησης ενός κυπέλλου για την ομάδα τους.

Ο προπονητής της Θαλασσιάς τόνισε πως διοίκηση αλλά και ποδοσφαιριστές της ομάδας νιώθουν ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθούν στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης και πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι πανέτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τους παίχτες του να θέλουν ακόμα περισσότερο το τρόπαιο λόγω και της δυναμικής του αντιπάλου. Κλείνοντας τις δηλώσεις του υπογράμμισε πως όλοι οι παίχτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση περιμένοντας με ανυπομονησία το παιχνίδι του Σαββάτου χωρίς ο ίδιος να αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιον από αυτούς.

Ο προπονητής του Άρη Αβάτου αν και αγωνιζόμενος σε αρκετούς τελικούς ως ποδοσφαιριστής, ο φετινός τελικός και 39ος θα είναι και ο πρώτος του σαν προπονητής ευχόμενος να συνδυαστεί με την κατάκτηση του τροπαίου. Επίσης τόνισε πως πρωταρχικός στόχος για την ομάδα του από την αρχή ακόμα της φετινής χρονιάς είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Γ’ Εθνική χωρίς ωστόσο να παραμελήσουν τόσο αυτός όσο και οι ποδοσφαιριστές του την ευκαιρία που τους δίνετε για την κατάκτηση του κυπέλλου που αποτελεί και την πρώτη παρουσία του Άρη Αβάτου στον τελικό του θεσμού του κυπέλλου στην ιστορία του. Επιπλέον τόνισε πως ο ίδιος αλλά και οι παίχτες του Άρη έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για την κατάκτηση του τροπαίου καθώς θέλουν να το αφιερώσουν και στον πρόεδρο της ομάδας κ. Κοτόπουλο για την προσφορά του στον σύλλογο και το αρκετά μεγάλο ποσό που έχει δαπανήσει θέλοντας να δει την ομάδα να πρωταγωνιστεί τόσο και σε πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο γενικός αρχηγός του Άρη Αβάτου κ. Ιωάννης Μπόσβελης που με την σειρά του δήλωσε ότι το παιχνίδι του Σαββάτου αποτελεί πρώτα απ’ όλα γιορτή τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές αλλά και όλη η οικογένεια του Αβάτου θέλει να κατακτήσει το κύπελλο και να προχωρήσει στον θεσμό φτάνοντας και ως τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών.Κλείνοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα της Θαλασσιάς και να γίνει ένα παιχνίδι ανάλογο της εικόνας και των ρόστερ των δύο ομάδων, καλώντας τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης να βρεθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων ώστε να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τις ομάδες τους ώστε να παρευρεθούν και να κάνουν δηλώσεις για τον μεγάλο τελικό ήταν από την πλευρά του Αβάτου οι Χαριτίδης, Ευθυμιάδης αλλά και ο αρχηγός της ομάδας Σουκρήογλου. Αμφότεροι έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην ομάδα της Αναγέννησης για την πορεία την φετινή αλλά και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό ενώ ευχήθηκαν να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων το απόγευμα του Σαββάτου.

Από την πλευρά της Θαλασσιάς το παρών έδωσαν οι Τουργαίδης Σ. και Παπαδημητρίου. Αρχικά δήλωσαν δίκαιο το ζευγάρι του φετινού τελικού βάσει απόδοσης αλλά και εικόνας των δύο ομάδων καθ όλη την διάρκεια της σεζόν ενώ με την σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αντιπάλους τους.

Από την ΕΠΣ Ξάνθης το παρών έδωσε ο κ. Χακάν που αποτελεί πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος αλλά και ταμίας της ΕΠΣ Ξάνθης ευχόμενος καλή επιτυχία στις δύο φιναλίστ του φετινού κυπέλλου πεπεισμένος πως το ζευγάρι του φετινού τελικού μπορεί να προσφέρει τον καλύτερο τελικό βάσει αγωνιστικού θεάματος των τελευταίων χρόνων.

Τέλος τον λόγο πήρε ο Υπεύθυνος του ΚΕΚ Δημόκριτος Γκιρετλή Ιλχάν ευχόμενος με την σειρά του στους δύο φιναλίστ προτρέποντας και τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης να παρευρεθεί στο γήπεδο και να παρακολοθήσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση.