ΕΠΣ Ξάνθης: Σε ρυθμούς… τελικού Κυπέλλου βρίσκονται άπαντες στην ομάδα του Άρη Αβάτου! Πριμ προς τους παίκτες για την κατάκτηση…

 

Η προετοιμασία του Άρη Αβάτου έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα την προετοιμασία της για τον πρώτο τελικό Κυπέλλου στην ιστορία της, και μετά τις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης σειρά είχε αυτή την Τετάρτη στο γήπεδο των Μαγγάνων, με την ομάδα του Αβάτου να δείχνει πως είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για την κατάκτηση του τίτλου, αφού έχει ανακοινωθεί πως θα δωθεί και πριμ στους παίκτες στην περίπτωση που τα καταφέρουν.

Με την τελευταία προπόνηση της ομάδας να πραγματοποιείται την Πέμπτη, άπαντες στον Άρη Αβάτου νιώθουν πανέτοιμοι για μια ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία της ομάδας, αυτή της παρουσίας της στον πρώτο τελικό στην ιστορία της. Λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό η ομάδα του Αβάτου δείχνει πως θέλει να κάνει τα πάντα, ώστε να κατακτήσει τον φετινό τίτλο του Κυπελλούχου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης. Μάλιστα από την διοίκηση της ομάδας έχει ανακοινωθεί προς τους παίκτες πως σε περίπτωση που τελικά τα καταφέρουν και κατακτήσουν το Κύπελλο, θα υπάρξει… πριμ της τάξης των 200 ευρώ σε κάθε παίκτη.

Παράλληλα έχουν οριστικοποιηθεί και τα διαδικαστικά για την πραγματοποίηση των βραβεύσεων που θέλει να κάνει ο Άρης, αφού στα πλαίσια της «γιορτής» του τελικού Κυπέλλου, έχει αποφασίσει να βραβεύσει 4 ιδιαίτερα πρόσωπα της ιστορίας της. Αυτοί οι τέσσερις είναι παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας Βασίλης Χατζόπουλος, Γιάννης Γιοβανούδης και Θόδωρος Τοπτσίδης, όπως και ο πρώην πρόεδρος του Άρη Σίμος Τσεβρένης.