ΕΠΣ Θράκης: Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των 4 ομάδων! Βαριά τιμωρία περιμένει τον Κομψάτο Πολυάνθου

 

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης η συνάντηση των τεσσάρων ομάδων που συμμετείχαν στα επεισόδια της Κυριακής, ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Μάνου Γαβριηλίδη (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Εκτός από τα τέσσερα σωματεία, το παρών έδωσαν οι παρατηρητές των δύο αγώνων, οι παρατηρητές διαιτησίας, καθώς και οι διαιτητές και οι βοηθοί των δύο αναμετρήσεων.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης τόνισε προς όλες τις ομάδες πως θα πρέπει να προστατεύονται από τέτοια γεγονότα, ενώ οι τέσσερις ομάδες (Κομψάτος Πολυάνθου, Αετός Μίσχου, Αναγέννηση Παγουρίων, ΑΟ Μεσούνης) συμφώνησαν να ρίξουν τους τόνους. Παράλληλα και η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης άκουσε τις απολογίες των τεσσάρων ομάδων και αναμένεται πλέον να βγάλει τις ανάλογες τιμωρίες.

Σίγουρα τον Κομψάτο Πολυάνθου τον περιμένει βαριά τιμωρία, με αφαίρεση βαθμών τόσο από το φετινό, όσο και από το επόμενο πρωτάθλημα, μηδενισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να κατοχυρωθεί στον Αετό Μίσχου με 0-3, ενώ μένει να δούμε με πόσες αγωνιστικές θα τιμωρηθεί η έδρα.