ΕΠΣ Έβρου: Στις καθυστερήσεις στον τελικό του κυπελλου η Ένωση Άνθεια Αρίστεινου απέναντι στην Θράκη Φερών!

 

Στο γήπεδο  της Άνθειας έγινε ο πρωτος επαναληπτικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στην Ένωση Άνθειας Αριστείνου και την ιστορική Θράκη Φερών με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το εκτός έδρας γκολ που ήθελαν ωστοσο δεν άντεξαν στο τέλος και με το 2-1 η Ένωση πήρε το εισιτήριο για τον τελικό όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Διδυμοτείχου. 

Οι γηπεδουχοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος και με τον έμεπιρο Μαλτέζο στο 44΄ άνοιξαν το σκορ βάζοντας μπροστά στο σκορ και δίνοντας  την πρόκριση στην Ένωση Άνθειας Αριστείνου μετα το 0-0 των Φερών.

Ωστόσο η μαχητική Θράκη στο 70′ με όμορφο σουτ του Πολίδη μετά από πάσα του Ντόλα  έκαναν το 1-1 που δεν κατάφερε να κρατήσει αφού οι γηπεδούχοι καταφεραν να πετύχουν το 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Γιάννη Δορουγιδένη και θα βρεθούν για τρίτη σερί χρονιά στον τελικο του κυπέλλου.

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Φλώρος): Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Δουμπουλάκης, Τσαπάνης, Λίτσιος, Καλέτσιος (85’ Τερζής), Καρασερίδης (78’ Καπανίκας), Πατσιώρας, Μαλτέζος, Γεωργαντζόπουλος (65’ Εφραιμίδης), Μαρασλής.

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Λαμπίδης): Τογγουλίδης, Κολγκέκα, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Α. Σιδηρόπουλος, Μπόρας, Καλομπρατσίδης (65’ Κατσίκας), Πολίδης, Γ. Σιδηρόπουλος (85’Τσιπλάκης), Ντόλας.