B’ Εθνική: Στην αντεπίθεση η Βασίλισσα! Απίστευτες καταγγελίες Κουτρουλού για τα όσα έγιναν στις Σέρρες

 

Για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της Βασίλισσας της Θράκης με την Πανσερραϊκή στις Σέρρες μεταφέροντας μια τελείως διαφορετική άποψη, μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης ο Υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της Βασίλισσας της Θράκης Απόστολος Κουτρουλός.

Τη συμπεριφορά των γηπεδούχων, τον αγωνιστικό χώρο αλλά και τις εγκαταστάσεις που φιλοξενήθηκαν κατήγγειλε ο Α. Κουτρουλός καθώς τα όσα βίωσαν η ομάδα και οι συγγενείς των παικτριών που ταξίδεψαν στις Σέρρες ήταν ανεπίτρεπτα, χωρίς ωστόσο να διαψεύσει όπως θα έπρεπε ή να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα των ανθρώπων της Πανσερραϊκής για “τραμπουκισμούς” στις κερκίδες της Βασίλισσας Θράκης  (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος της Βασίλισσας ο αγωνιστικός χώρος που επιλέχθηκε για την διεξαγωγή του αγώνα ήταν ακατάλληλος, «ένα χωράφι», όπως το χαρακτήρισε, και τα αποδυτήρια θύμιζαν περισσότερο «κοτέτσι» . Οι παίκτριες της Βασίλισσας δυσκολεύτηκα να αλλάξουν και να προετοιμαστούν μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες καθώς ο χώρος είχε να καθαριστεί καιρό. Παράλληλα όταν κάποιες κοπέλες ζήτησαν να πάνε τουαλέτα, οι ιθύνοντες της Πανσερραϊκής τους υπέδειξαν κάποιες τουαλέτες προς το βουνό που ήταν μη επισκέψιμες και σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Στη συνέχεια μεγάλη αναφορά έγινε και στο αγωνιστικό κομμάτι και κυρίως στον προπονητή της ομάδας της Πανσερραϊκής, με τον κ. Κουτρουλό να τον αποκαλεί «υποτιθέμενο προπονητή», «ανδρίκελο», «γάιδαρο» , έναν άνθρωπο χωρίς ” ανδρική υπόσταση” που δε ζήτησε συγνώμη μετά τα όσα έγιναν. Ο εν λόγω προπονητής σύμφωνα με το ρεπορτάζ φώναζε στις παίκτριες της ομάδας του  «σπάσουν πόδια και χέρια της Βασίλισσας» και είχε και την στήριξη των φιλάθλων που παρακολουθούσαν τον αγώνα, γεγονός που εξόργισε όσους είχαν ακολουθήσει την αποστολή της Ξάνθης και βρισκόταν στις κερκίδες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει και χειροδικία μεταξύ Σερραίων φιλάθλων και μητέρων των παικτριών.

Έντονα παράπονα εκφράστηκαν και για τη διαιτητή Μυλοπούλου και την βοηθό Βακαλίδου, για τις οποίες η Βασίλισσα έχει στείλει και σχετικό έγγραφο στην ΕΠΣ Καβάλας καθώς δεν επενέβησαν στα τεκταινόμενα και καθυστέρησαν 1 ώρα να γράψουν το φύλλο αγώνα – το οποίο ήταν κενό- ενώ γνώριζαν ότι η ομάδα της Ξάνθης έχει το ταξίδι της επιστροφής όντας παράλληλα κουρασμένη και χωρίς να έχουν τα κατάλληλα αποδυτήρια για να κάνουν μπάνιο.

Μάλιστα ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ξάνθης δήλωσε πως τα πράγματα δε θα μείνουν έτσι και θα γίνει καταγγελία στην ΕΠΟ, τον Σύνδεσμο Προπονητών αλλά και την Επιτροπή Διαιτησίας. Η ομάδα της Ξάνθης έχει αναρτήσει και μια ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook μετά τα αναληθή δημοσιεύματα γνωστού ιστότοπου πανελλήνιας εμβέλειας που ασχολείται με τον γυναικείο αθλητισμό και στο ρεπορτάζ της υιοθετεί ξεκάθαρα της θέση της Πανσερραϊκής, όπως δήλωσε ο κ. Κουτρουλός.

Δείτε την ανακοίνωση:

Προς…. Πάντες και …Απασες κατευθύνσεις….

Επειδή πλέον έχει … στερέψει η διάθεσή μας να εθελοτυφλουμε σε εξωφθαλμες τραγελαφικές καταστάσεις, τις οποίες βιώνουμε στα λίγα χρόνια παρουσίας μας στα εθνικά πρωταθλήματα γυναικείου ποδοσφαίρου, στα οποία φυσικά συμμετέχουμε ανελλιπώς και τυπικοτατα, και μη μπορώντας πλέον να κατανοήσουμε την ανικανότητα ….την έλλειψη αθλητικής παιδείας και όχι μόνο …την προχειρότητα και γενικά την όλη εν γένει απαράδεκτη αντίληψη για το γυναικείο ποδόσφαιρο που επικρατεί ,σας υποσχόμαστε και σας διαβεβαιώνουμε, όλους εσάς που ασχολείστε με αυτό το ιδιαίτερο κομμάτι αθλητισμού ,ότι ο σύλλογος μας , ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 2012 ,θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα και θεμιτά μέσα ,ώστε η αναβάθμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας να γίνει επιτέλους πράξη χωρίς να μένουμε στα λόγια..

Ακούστε όσα είπε ο Απόστολος Κουτρουλός στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και στον καλό συνάδελφο Νεκτάριο Αμποβιανίδη: