Ο Θρακιώτης που πρόβλεψε τα ακριβή σκορ στις εκτός έδρας νίκες Ρεάλ και Μπάγερν και με δύο ευρώ κέρδισε πάνω από 1.000!!!

 

«Οποίος είχε παίξει να έρθουν τα παιχνίδια ίδιο σκορ με τον πρώτο γύρο, 5-1 και 3-1, ετοιμάζεται για κρουαζιέρα φαντάζομαι!». Με το σχόλιο αυτό, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η Μάγδα Παπανικολάου και ο Νίκος Βασιλειάδης σχολίασαν τα αποτελέσματα της Τρίτης στην βραδιά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είχαν προηγηθεί οι νίκες με 5-1 της Μπάγερν Μονάχου μέσα στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ και με 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην Ιταλία απέναντι στη Νάπολι. Νίκες με τα ίδια σκορ είχαμε και στα πρώτα παιχνίδια σε Γερμανία και Ισπανία.

Πριν προλάβουν  πάντως να ολοκληρώσουν το σχόλιό τους στο facebook, ήρθε η απάντηση από τον αλεξανδρουπολίτη Πέτρο Καζικίδη που πόσταρε μια φωτογραφία με την πρόβλεψη των σκορ που είχε κάνει λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο νεαρός εβρίτης έπαιξε σε ιδιωτική ιντερνετική εταιρεία στοιχηματισμού δύο συνολικά ευρώ και κέρδισε πάνω από 1.000, για την ακρίβεια 1.090. Γερό χαρτζιλίκι αν μη τι άλλο, αν και μάλλον θα τραβάει τα μαλλιά του που δεν είχε την έμπνευση να ποντάρει περισσότερα…