Εβρίτικη παρουσία στην πεντάρα της Μπάγερν επί της Άρσεναλ μέσα στο Emirates με… ελληνική διαιτητική εξάδα (+photos)

 

Η Άρσεναλ διασύρθηκε από την Μπάγερν Μονάχου χάνοντας με 5-1 και στο Emirates του Λονδίνου, στην επαναληπτική αναμέτρηση για την φάση των «16» του Champions League.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι γνωστό ότι είχαμε έντονη ελληνική παρουσία, αφού ο Τάσος Σιδηρόπουλος ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης με βοηθούς τους Ευθυμιάδη και Κωσταρά, 4ο τον Λάζαρο Δημητριάδη και επιπρόσθετους πίσω από τις δύο εστίες τους Καλογερόπουλο και Αρετόπουλο.

Ωστόσο πέρα από την εξαπλή ελληνική παρουσία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, υπήρξε και στις εξέδρες και μάλιστα με θρακιώτικο άρωμα. Βλέπετε, εισιτήριο εξασφάλισε και είδε τα… «κανόνια της Μπάγερν» ο ορεστιαδίτης πρώην παίκτης του Έβρου Σουφλίου, του ΑΟ Ξάνθη και της ΠΑΕ Θράκη Σάκης Λαμπερνάκης, που μένει λόγω σπουδών την τελευταία διετία στο Λονδίνο και διατηρεί την φόρμα του με την φανέλα της Λούτον.

Πάντως ο Λαμπερνάκης μπορεί να ευχαριστήθηκε μπαλίτσα και έξι γκολ, αλλά δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι έπεσε επάνω σε έλληνα διαιτητή, γεγονός που χαρακτήρισε το δυσάρεστο της βραδιάς, καθώς «γέλαγε όλο το γήπεδο».

Η αλήθεια είναι ότι οι Λονδρέζοι έφυγαν με πολλά παράπονα από την διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου, με τον Αρσέν Βενγκέρ να επιτίθεται στον έλληνα ρέφερι αλλά στην συνέχεια βρετανούς διαιτητές και δημοσιογράφους να βγάζουν δημοσιεύματα και σχόλια με τα οποία επικροτούν τις αποφάσεις του.