ΕΠΣ Θράκης: Εγχειρίστηκε μετα από 5 μήνες στην Προύσα αντί Αλεξανδρούπολη ο Μαμουτ Σειδάν του ΠΑΟΚ Κοσμίου!

 

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής εγχειρίστηκε στους χιαστούς στην Προύσα της Τουρκίας ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Κοσμίου Μαμούτ Σειδάν.

Ο πρωην παίκτης του Πανθρακικού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τραυματίστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου στον αγώνα κυπέλλου με το Κοπτερό και παρά την νίκη με 0-4 όλων τότε τα χαμόγελα πάγωσαν μετά την μαγνητική, στο άκουσμα ότι κόπηκαν οι χιαστοί του.

Ο Μαμούτ αρχικά θα έκανε την εγχείρηση στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στον πρόσθιο χιαστό του (θυμηθείτε ΕΔΩ) αλλά τελικά αποφασίστηκε 5 μήνες μετα να την κάνει στην Προύσα σε έναν από τους καλύτερους γιατρούς της χώρας που από αυτόν πέρασαν πολλοί αθλητές. Δύσκολα πάντως θα προλάβει να αγωνιστεί σε αυτήν τη σεζόν και ίσως στην αρχή της επόμενης.

Πάντως όπως και την στιγμή του τραυματισμού τον Σεπτέμβρη δίπλα στον παίκτη από την πρώτη στιγμή είναι η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου, που ανέλαβε και τα έξοδα της εγχείρισης, πράγμα που και ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών δεν κάνουν για τους παίχτες τους.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τον παίκτη στο κρεβάτι πριν και μετα την εγχείριση ενώ στην κεντρική φωτογραφία κάτω, από τις παλιές καλές ημέρες που φορούσε την πράσινη φανέλα του Πανθρακικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here