Έκανε το μπαμ ο Τζελέπης που αφήνει την Κομοτηνή και από το καλοκαίρι θα συνεχίσει σε ομάδα της πρώτης οκτάδας της Super League

 

Η αλλαγή των μάνατζερ του αλλά πρωτίστως το ταλέντο που δεν ήταν εύκολο να χαθεί, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο και ο Γιώργος Τζελέπης κατάφερε να βρει την επόμενη ομάδα του.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν στην μοιραία τριάδα του Πανθρακικού που μετά τη διάλυση του συλλόγου, έμειναν χωρίς ομάδα για το διάστημα μέχρι το καλοκαίρι. Βασικός λόγος ήταν οτι ταλαντούχος πορτιέρο που έχει το ρεκόρ του νεότερου τερματοφύλακα στην Α’ Εθνική από την Καθαρά Δευτέρα της περσινής σεζόν με τον φανέλα του Πανθρακικού (θυμηθείτε τα  5 ρεκόρ του ΕΔΩ), πάει ακόμα στην Γ’ Λυκείου στο σχολείο και δεν θα ήθελε να μετακομίσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Φυσικό κι επόμενο ήταν όλοι να ξαφνιαστούν για την ”ανεργία” του Τζελέπη, αλλά τελικά ο ίδιος κατάφερε να τους διαψεύσει όλους, βρίσκοντας ομάδα και μάλιστα στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό, παρόλο που φήμες που κυκλοφορούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα τον έστελναν στην Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, ο Τζελέπης ήδη έχει βρει τη νέα του ομάδα και συγκεκριμένα έχει δώσει τα χέρια και έχει κλείσει σε συλλογο που εμπιστεύεται νέα παιδιά και βρίσκεται εντός της πρώτης 8άδας του πρωταθλήματος, αλλά η μετακίνηση θα ανακοινωθεί επίσημα το καλοκαίρι.

Μέχρι την επισημοποίηση της μεταγραφής, αφού δεν έκλεισε μέχρι τις 10 Φλεβάρη που ήταν η προθεσμία για επαγγελματικές ομάδες, δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι αλλά όποτε του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του στο σχολείο, θα ταξιδεύει για να βρίσκεται στις προπονήσεις της νέας του ομάδας, ώστε να ενσωματωθεί χωρίς πρόβλημα και να ενταχθεί και επισήμως στο ρόστερ της από το καλοκαίρι.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ