ΕΠΣ Ξάνθης: Επιβλητικό πέρασμα του Άρη Αβάτου από την έδρα του Εχίνου

 

Επιβλητική νίκη πέτυχε ο Άρης Αβάτου στην πρεμιέρα των πλέι οφ για την Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, καθώς απέδρασε από τον Εχίνο και την τοπική ομάδα με το ευρύ 0-4.

Η ομάδα του Εχίνου κατάφερε να είναι στο παιχνίδι και να διεκδικεί με αξιώσεις το παιχνίδι για περίπου 60 λεπτά καθώς από την στιγμή που η ομάδα του Αβάτου ξέφυγε με 2 γκολ διαφορά παραδόθηκε στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους θέλοντας να αποφύγουν κάποιο γρήγορο τέρμα εις βάρος τους, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες. Στο 17′ λεπτό το σουτ του Χότσκα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Αμουτζάκη. Στο 19′ λεπτό ο Ευθυμιάδης επιχείρησε θεαματικό ανάποδο ψαλίδι με τον τερματοφύλακα του Εχίνου Μολλά Χουσείν να αντιδράει σωστά διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Στο 26′ ήταν η σειρά του Κοτόπουλου να χάσει μοναδική ευκαιρία για τον Άρη όταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 35′ λεπτό η ομάδα του Άρη κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ευθυμιάδη να χρίζεται σκόρερ και να βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 0-1. Και σαν μην έφτανε αυτό, 1 λεπτό αργότερα και στο 36′ η ομάδα του Εχίνου έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπαιρακταρίδη για σκληρό μαρκάρισμα. Το πρώτο 45′ λεπτό βρήκε τον Άρη να προηγείται με 0-1 και να έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του.

Μετά την ανάπαυλα η ομάδα του Αβάτου μπήκε πιο δυνατά θέλοντας να καθαρίσει το παιχνίδι εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα κάτι που κατάφερε με τον Χαριτίδη στο 59′ λεπτό με σουτ γράφοντας το 0-2.  Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 61′ ήταν η σειρά του Κοτόπουλου να χριστεί σκόρερ που με νέο σουτ πραγματοποίησε το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε και πάλι ο Χαριτίδης με νέο σουτ εκτός περιοχής στο 65′ λεπτό.

Έτσι η ομάδα του Αβάτου κατέκτησε τους 3 βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και συνέχισε να βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου των πλέι οφ της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

(Θυμηθείτε ΕΔΩ την βαθμολογία των πλέι οφ της Α1 Κατηγορίας)

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Μολλά Χουσείν, Μπαιρακταρίδης, Μπόαση Σαμπρή (74′ Μπαρέ Χασάν), Τζομιάδης, Καδρή Χουσείν, Παρσαντανιάν (62′ Κωνσταντινίδης), Σνιμσίκοφ, Κισά Αιχάν, Καβάς Μεμεταλή Χουσείν, Χότσκα Τουγκάι (82′ Μπεκήρ Χαμδή), Ιντζέ Καρά Φικρή

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Βασιλειάδης Γιαν., Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Σουκρήογλου Σουκρή, Δόντσος (65′ Βασιλειάδης Γιώργος), Δεσύλλας, Κοτόπουλος (67′ Πασχαλάκης), Χαριτίδης (65′ Γκέκας), Ευθυμιάδης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Εμπλιούκ και Αγγελακόπουλο