ΕΠΣ Θράκης: Τι αναφέρει στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης του Πολυάνθου με τον Μίσχο (+video)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα σε Κομψάτο Πολυάνθου και Αετό Μίσχου (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαιτητής της αναμέτρησης Γκόγκος “καίει¨πέντε ποδοσφαιριστές στο Φύλλο Αγώνα, τέσσερις των γηπεδούχων, καθώς και τον Ιμπράμ Μεμέτ του Αετού Μίσχου, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν αυτός που ξεκίνησε τα επεισόδια, πρώτα πατώντας ένα τραυματισμένο παίκτη του Κομψάτου μετά από φάουλ και στη συνέχεια ρίχνοντας γροθιά σε άλλο παίκτη του Πολυάνθου, για να ανταποδώσει τη μπουνιά ο παίκτης που τη δέχθηκε και στη συνέχεια να μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πάγκοι και φίλαθλοι.

Από τον Πολύανθο όμως αναφέρουν πως οι υπόλοιποι τρεις παίκτες που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα όχι μόνο δεν συμμετείχαν στα επεισόδια, αλλά ήταν σε μία άκρη και κοιτούσαν. Το σίγουρο πάντως είναι πως στην ΕΠΣ Θράκης θα έχουν αρκετή δουλειά, καθώς εκτός από το Φύλλο Αγώνα σίγουρα θα ζητήσουν και τις αναφορές διαιτητή και βοηθών, καθώς και του παρατηρητή.

Στον Κομψάτο αναμένουν βαριά ποινή, καθώς εκτός από το ότι πιθανότατα η ομάδα του Πολυάνθου θα χάσει το παιχνίδι και θα της αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί, αναμένεται να δώσει αρκετούς αγώνες σε άλλη έδρα.