ΕΠΣ Θράκης: Μετά επό 17 σερί ήττες νίκη έκπληξη με τριάρα του Ηρακλή Σαπών στην Στρύμη!

 

Την έκπληξη της αγωνιστικής και μια από τις μεγαλύτερες της χρονιάς έκανε για την 18η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας,  έκανε στην Στρύμη ο Ηρακλής Σαπών που επικράτησε με 0-3 του τοπικού Ορφέα αφού μετά από 17 σερί ήττες και προερχόμενος από το 1-7 με το Κόσμιο πέτυχε την πρωτη του νικη στον 18ο αγώνα του στο πρωτάθλημα.

Η Στρύμη σύμφωνα με το rodopisports από όπου και η φωτογραφία, μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, απειλώντας με ένα σουτ έξω από την περιοχή και ένα πλασέ εντός περιοχής από τον Καραγεωργόπουλο, πριν τη συμπλήρωση 10 λεπτών. Η συνέχεια επεφύλαξε εκατέρωθεν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με την μεγάλη φάση να απουσιάζει μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ηρακλής ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα όταν στο 54’ μετά από φάουλ του αρχηγού Νταγίδη, ο Γιακιμίδης έπιασε ωράια κεφαλιά νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 60′ εκτυλίχθηκε η αμφισβητούμενη φάση του αγώνα όταν ο Λευκοβίτης βρέθηκε τετ-α-τετ απέναντι στον Ράπτη, τον ντρίμπλαρε και βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή κ. Ρόιδο να δείχνει “παίζεται”. Στο όμως επόμενο λεπτό ο Ηρακλής ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν ο Πουρσανίδης πλάσαρε τον εκτός θέσης τερματοφύλακα Ράπτη, έπειτα από τη λάθος εκτίμηση στην οποία υπέπεσε ο δεύτερος. Το τελικό 0-3 γράφτηκε στο 67’, όταν ο Λευκοβίτης έδωσε την ασσίστ στον Εφραιμίδη, ο οποίος από κοντά με το κεφάλι δεν αστόχησε. Στη συνέχεια ανέβασε στροφές η ομάδα της Στρύμης χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει μένοντας 10η με 14 βαθμούς με τον “γηραιό” της Ροδόπης να πάιρνςι τους πρώτους του 3 στο πρωτάθλημα.

ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ (Νίκος Κυνηγόπουλος): Ράπτης, Καραμπουλάκης, Παππάς, Γκαράβελας, Χατζόγλου, Καραγεωργόπουλος, Μουσταφά, Καράμπελας, Δελής (70′ Σάββα), Κυνηγόπουλος (80′ Παπαθέος), Κανταρτζής (45′ Καρβουνίδης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΠΩΝ (Σέργιος Αραμπίδης): Αποστολίδης, Πουρσανίδης, Παπαγεωργίου, Χριστοφορίδης, Γιακαμποζίδης, Γιακιμίδης, Τερσενίδης, Αδαμίδης, Νταγίδης, Εφραιμίδης (89′ Τσάτσας), Λευκοβίτης