Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Στη Χαλκιδική ταξιδεύει η Ασπίδα Ξάνθης για να αντιμετωπίσει το Στρατώνι σε μία δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα της Ξάνθης, η οποία προέρχεται από τη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας, όμως σήμερα θα αγωνιστεί με πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα στους τραυματισμούς των Κουτσογιάννη και Μασμανίδη ήρθε να προστεθεί και αυτός του Καραμπίνη. Έτσι στην Αρναία θα ταξιδέψουν οι Πετς, Παπαθανασίου, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος, Τσιαβές και Μανδαλάκης.

Τον Μακεδονικό υποδέχεται η ΑΕ Κομοτηνής μετά από διακοπή μίας εβδομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θέλει τη νίκη για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Σε φιλικό που έγινε την Τετάρτη η ομάδα της Κομοτηνής ήρθε ισόπαλη με την Ασπίδα Ξάνθης, δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία. Ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει και σήμερα το κλειστό της πόλης και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας του Σωτήρη Κοκκινόπουλου.

Αντίθετα ο ΓΑΣ Κομοτηνή ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τη Χαλκηδόνα, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Κομοτηνής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το καλύτερο δυνατό. Ο ΓΑΣ έχει αποσπαστεί πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και δείχνει ότι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την παραμονή στα εννέα παιχνίδια που απομένουν.

Τέλος η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας υποδέχεται τη Σταυρούπολη και με νίκη ξεκινάει να κάνει σχέδια για το νέο πρωτάθλημα της Α2. Η ομάδα της Ξάνθης ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον ΑΟ Σερρών, όμως βάση προγράμματος κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Προβλήματα υπάρχουν, όμως οι παίκτριες του Νεδήμ Καρά Αχμέτ έχουν δείξει στο πρωτάθλημα ότι παλεύουν κάθε αγώνα και το ίδιο θα κάνουν και σήμερα, με τη βοήθεια του κόσμου που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό του Ευμοίρου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ