LIVE από την Πτολεμαΐδα για την Γ’ Εθνική: Εορδαϊκός – Ορφέας Ξάνθης 0-0 (Τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 21ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στον 1ο Όμιλο, με την Δόξα Προσκυνητών να έχει ρεπό, και τον Ορφέα Ξάνθης να έχει ταξιδέψει στην Πτολεμαΐδα όπου και θα αντιμετωπίσει τον Εορδαϊκό. 

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες της 21ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, με έμφαση φυσικά στο παιχνίδι της μίας ομάδας της Θράκης που αγωνίζεται σήμερα ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης με τον και τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα.

Ώρα 14:10 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από την αναμέτρηση στην Πτολεμαΐδα πάμε να δούμε και τους χορηγούς που βοηθούν στην πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης του αγώνα.

Ώρα 14:20 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:27  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:35  Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:42 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:46  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 14:51 Πάμε να δούμε και την ενδεκάδα του Ορφέα Ξάνθης από την Πτολεμαΐδα: Ρούφος, Μελισσόπουλος, Χαλήλ Ιμπράμ, Θεοδωρίδης Χ., Θεοδωρίδης Κ, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Λαζαρίδης, Τορομανίδης, Μουμίνογλού, Ιμέρ.

Ώρα 14:55 Υπενθυμίζουμε ότι πρώτος διαιτητής του σημερινού αγώνα είναι ο κ. Πολυχρονίου από την Καστοριά, με πρώτο βοηθό τον κ. Πρεσπάρη επίσης από την ΕΠΣ Καστοριάς και δεύτερο βοηθό τον κ. Μωυσιάδη από την ΕΠΣ Γρεβενών.

Ώρα 14:57 Μετράμε αντίστροφα πλέον για το πρώτο σφύριγμα του αγώνα!

Ώρα 15:01 Σέντρα στο παιχνίδι!

Ώρα 15:10 Με το πρώτο δεκάλεπτο να έχει συμπληρωθεί, δεν έχει γίνει κάποια σημαντική φάση στο παιχνίδι, αφού οι δυο ομάδες προσπαθούν ακόμα να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ώρα 15:13 Στον αγώνα της Super League που διεξάγεται αυτή την ώρα και ενδιαφέρει άμεσα την Ξάνθη ο Ατρόμητος είναι ισόπαλος στο 14ο λεπτό του αγώνα με τον Ηρακλή.

Ώρα 15:17 Τίποτα διαφορετικό, το παιχνίδι κατοχής συνεχίζεται στην Πτολεμαΐδα, με τον Ορφέα όμως να έχει πάρει κάπως τον έλεγχο του αγώνα και να κάνει κάποια σουτ, τα οποία ήταν όμως αρκετά άστοχα.

Ώρα 15:24 Πολύ καλή ευκαιρία για τον Ορφέα! Πολύ καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουμίνογλου, με την μπάλα όμως να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και τελικά να φεύγει άουτ.

Ώρα 15:28 Νέα καλή ευκαιρία για τον Ορφέα, σε μια παρόμοια φάση με την πρώτη, ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε και πάλι ένα φάουλ πολύ καλά, αλλά αυτή τη φορά είδε τον αντίπαλο κίπερ να του λέει «όχι».

Ώρα 15:33 Πάμε να δούμε και τα σκορ όλων των αγώνων του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής συνολικά με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου: Απόλλων Παραλιμνίου-Μακεδονικός Φούφα  2-3 (Τελικό αποτέλεσμα), Καμπανιακός-Αλμωπός Αριδαίας  2-0, Εορδαϊκός-Ορφέας Ξάνθης  0-0, Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΠΕ Λαγκαδά  1-0, ΑΟ Καρδίας-ΦΑΣ Νάουσα  0-0, Δόξα Δράμας-Καβάλα  1-0, Νέστος Χρυσούπολης-ΑΕΠ Βατολάκκου  3-0 α.α. Ρεπό: Δόξα Προσκυνητών

Ώρα 15:39 Έχει την κατοχή της μπάλας ο Ορφέας Ξάνθης, προσπαθεί να πιέσει ψηλά και να απειλήσει, όμως δε βρίσκει εύκολα διαδρόμους. Ο Εορδαϊκός δεν έχει καταφέρει να απειλήσει προς το παρών ιδιαίτερα την εστία του Ρούφου.

Ώρα 15:48 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Πτολεμαΐδα! Μείνετε μαζί μας για τη συνέχεια του αγώνα. Εορδαϊκός – Ορφέας Ξάνθης 0-0.

Ώρα 15:50 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:52 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 15:54  Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 15:55 Πάμε να δούμε και τα σκορ ημιχρόνου σε όλους τους αγώνες του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής: Απόλλων Παραλιμνίου-Μακεδονικός Φούφα  2-3 (Τελικό αποτέλεσμα), Καμπανιακός-Αλμωπός Αριδαίας  2-0, Εορδαϊκός-Ορφέας Ξάνθης  0-0, Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΠΕ Λαγκαδά  2-0, ΑΟ Καρδίας-ΦΑΣ Νάουσα  0-0, Δόξα Δράμας-Καβάλα  1-1, Νέστος Χρυσούπολης-ΑΕΠ Βατολάκκου  3-0 α.α. Ρεπό: Δόξα Προσκυνητών

Ώρα 15:57 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 16:00  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:02 Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στον αγώνα του Ορφέα στην Πτολεμαΐδα!

Ώρα 16:10 Παρόμοι στυλ παιχνιδιού και στην επανάληψη από τις δύο ομάδες. Και ο Ορφέας και ο Εορδαϊκός προσπαθούν πρώτα να διαφυλάξουν το μηδέν στα μετόπισθεν και εν συνεχεία να κυνηγήσουν το νικητήριο γκολ, με τον Ορφέα πάντως να είναι λίγο πιο δραστήριος.

Ώρα 16:15 Δεν παίζεται καλό ποδόσφαιρο στην Πτολεμαΐδα, ενώ το κλίμα φαίνεται να είναι «ηλεκτρισμένο» και πολύ συχνά ακούγονται φωνές και παράπονα.

Ώρα 16:22 Πάμε να δούμε τα σκορ των υπόλοιπων αγώνων στο 65ο περίπου λεπτό: Απόλλων Παραλιμνίου-Μακεδονικός Φούφα  2-3 (Τελικό αποτέλεσμα), Καμπανιακός-Αλμωπός Αριδαίας  2-1, Εορδαϊκός-Ορφέας Ξάνθης  0-0, Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΠΕ Λαγκαδά  3-0, ΑΟ Καρδίας-ΦΑΣ Νάουσα  0-0, Δόξα Δράμας-Καβάλα  1-1, Νέστος Χρυσούπολης-ΑΕΠ Βατολάκκου  3-0 α.α. Ρεπό: Δόξα Προσκυνητών

Ώρα 16:30 Στο 75ο λεπτό του αγώνα και με τον χρόνο να περνά οι δυο ομάδες παραμένουν ισόπαλες, χωρίς κάποια σημαντική φάση πέρα από μερικά μακρινά σουτ.

Ώρα 16:37 Για να ρίξουμε μια ματιά και στα σκορ των υπόλοιπων αγώνων περίπου δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση τους: Απόλλων Παραλιμνίου-Μακεδονικός Φούφα  2-3 (Τελικό αποτέλεσμα), Καμπανιακός-Αλμωπός Αριδαίας  2-1, Εορδαϊκός-Ορφέας Ξάνθης  0-0, Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΠΕ Λαγκαδά  4-0, ΑΟ Καρδίας-ΦΑΣ Νάουσα  2-0, Δόξα Δράμας-Καβάλα  1-1, Νέστος Χρυσούπολης-ΑΕΠ Βατολάκκου  3-0 α.α. Ρεπό: Δόξα Προσκυνητών

‘Ωρα 16:44 Οδεύουμε προς το τέλος του αγώνα, με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως έχουν αποδεχθεί την ισοπαλία ως αποτέλεσμα.

Ώρα 16:52 Τέλος του αγώνα στην Πτολεμαΐδα! Εορδαϊκός – Ορφέας Ξάνθης 0-0!

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την μετάδοση του αγώνα μέσα από το ThrakiSportS. Μείνετε μαζί μας γιατί ακολουθεί ρεπορτάζ του παιχνιδιού.