Καλό το χάλκινο αλλά ήθελε …χρυσό η Παπαχρήστου που επιστρέφει Θεσσαλονίκη στην μικρή Κωνσταντίνα-Αθανασία και στον σύζυγό της Λάζαρο

 

Η Βούλα Παπαχρήστου, ανέβηκε στο βάθρο για τρίτη φορά στις τελευταίες τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις που συμμετείχε από την ημέρα που επέστρεψε ως μανούλα της μικρής Κωνσταντίνα-Αθανασία στην ενεργό δράση.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι μπήκε στη μεικτή ζώνη τραγουδώντας δείχνοντας να απολαμβάνει την μεγάλη επιτυχία, ωστόσο δεν έκρυψε ότι ήθελε άλλο χρώμα στο μετάλλιο μιλώντας στο sportsfeed. «Το ήθελα πολύ αυτό το χρυσό. Ο αγώνας ήταν στα μέτρα μου αλλά δεν μου βγήκε όπως το ήθελα. Προσπαθησα για το μεγάλο άλμα στο πρώτο αλλά δε μου βγήκε. Έκανα όμως δύο φετινά ρεκόρ και ρίσκαρα στις δύο τελευταίες προσπάθειες για να πάρω το χρυσό. Είμαι ικανοποιημένη και με το χάλκινο αφού για ακόμα μία διοργάνωση είμαι στο βάθρο» τόνισε η Παπαχρήστου, η οποία αποκάλυψε ναι μεν δοκιμάζει νέα πράγματα στη φορά, όμως συνολικά έξι άλματα δεν έχει κάνει φέτος ούτε στην προπόνηση.

«Επιλέξαμε να μην κάνουμε πολλούς αγώνες φέτος στον κλειστό και έτσι μπαίνω ξεκούραστη στον ανοιχτό όπου υπάρχει ο μεγάλος στόχος του παγκόσμιου. Εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Θα πάω πρώτα σε τέσσερα ντάιαμοντ λιγκ αλλά και τα Χανιά»

Προς το παρόν η Βούλα θα ξεκουραστεί οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη μαζί με την μιηρή κόρη της Κωνσταντίνα-Αθανασία λαο τον Ξανθιώτη αμυντικό του Άρη και πρωην του Πανθρακικού, του ΟΦΗ και της Ξάνθης Λάζαρου Χαριτωνίδη.