Γ’ Εθνική: Ξεκουράζεται η Δόξα Προσκυνητών, στην Πτολεμαΐδα με τον Εορδαϊκό αγωνίζεται ο Ορφέας Ξάνθης (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά τους εξ’αναβολής αγώνες της 16ης αγωνιστικής της προηγούμενης εβδομάδας η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα τον πρώτο όμιλο όπου αγωνίζονται ο Ορφέας Ξάνθης και η Δόξα Προσκυνητών συνεχίζεται με τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής. Ο Ορφέας ταξιδεύει στην Πτολεμαΐδα για να αντιμετωπίσει τον Εορδαΐκό (15:00, LIVE ThrakiSports), ενώ η Δόξα Προσκυνητών έχει ρεπό για αυτή την εβδομάδα.

Ο Ορφέας Ξάνθης προέρχεται από μια μεγάλη νίκη, αφού την προηγούμενη εβδομάδα υποδέχθηκε στην έδρα του τον ΑΟ Καρδίας και παρά το γεγονός πως δέχθηκε πρώτος ένα γκολ, κατάφερε να αντιδράσει και σκοράροντας δύο φορές να πάρει μετά από αρκετό καιρό το τρίποντο. Κάπως έτσι παρέμεινε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 27 βαθμούς μετά από 19 αγώνες πρωταθλήματος. Σκοπός πλέον της Ξανθιώτικης ομάδας είναι να πάρει το διπλό στην Πτολεμαΐδα και να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, φτάνοντας στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Από την άλλη πλευρά ο Εορδαϊκός κάνει μια αρκετά κακή σεζόν θα έλεγε κανείς αφού με 13 βαθμούς μετά από 19 αγώνες, βρίσκεται μόλις στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μόλις 8 βαθμούς πάνω από την ΑΕ Ποντίων που εδώ και καιρό έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και δεν αγωνίζεται. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Εορδαϊκός έπαιξε και πάλι εντός έδρας, αφού υποδέχθηκε και πάλι στην Πτολεμαΐδα την Νάουσα, και γνώρισε για άλλη μια φορά την ήττα, αφού οι φιλοξενούμενου κατάφεραν αν σκοράρουν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και να φύγουν με την νίκη από την Πτολεμαΐδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής: Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Ποντίων 3-0 α.α, Εορδαΐκός – Ορφέας Ξάνθης, ΑΟ Καρδίας – ΦΑΣ Νάουσα, Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΠΕ Λαγκαδά, Δόξα Δράμας – Καβάλα, Καμπανιακός – Αλμωπός Αριδαίας.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ