Super League: Με νίκη συνέχισε η ομάδα Κ15 της Ξάνθης αφού έφτασε στην νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια!

 

Το Σάββατο για την 17η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της Super League η Κ-15 της Ξάνθης αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα τον ΠΑΣ Γιάννινα στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια και κατάφερε έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα να πάρει την νίκη.

Η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη επικράτησε με διαφορά δύο τερμάτων της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, έστω και αν τελείωσε τον αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Δημητριάδες άφησε την ομάδα του με ένα παίκτη λιγότερο για περίπου 30 λεπτά. Παρ’όλα αυτά η ομάδα της Ξάνθης έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει το προβάδισμα που είχε από το πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Κοτόπουλου στο 40′, αλλά να διπλασιάσει και τα τέρματα της στο 52′ με μια πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωσταρέλη.

ΞΑΝΘΗ (Καραγιαννίδης): Καρά Ισμαήλ, Σαρή Μ. (52′ Καράμπελας), Μολώνης, Χασάνογλου Σ., Νιαζήφογλου Μ., Μανίσογλου, Τσιτσεκίδης (78′ Ηλιάδης), Κωσταρέλης (79′ Μπίλιας), Κοτόπουλος (73′ Μουστάκης), Καφαλής, Δημητριάδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βακαλόπουλος, Πεπόνης, Γεωργούλας, Τσακανέλης(52′ Βαδήμας), Τσιούτσιος(62′ Τσιάκαλος), Νατσιάς, Κλεισούρας (71′ Κυριακόπουλος), Παππάς (71′ Τζιάλλας), Λέκκας, Πλατιάς (59′ Γιαννούλης), Λώλης