Super League: Κοντά στο φάιναλ φορ οι έφηβοι της Ξάνθης μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα!!

 

Το Σάββατο στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του Εφηβικού πρωταθλήματος της Super League, η Κ-17 της Ξάνθης φιλοξένησε στο αθλητικό της κέντρο, την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη με διαφορά δύο τερμάτων, και πλέον είναι με το ένα πόδι στο φαϊναλ φορ!

Η εφηβική ομάδα της Ξάνθης νίκησε και τον τρίτο της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννινα είναι πλέον με το ένα πόδι στο φαϊναλ φορ, αφού μερικές μόλις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας ξέφυγε 6 βαθμούς μακριά από τον τρίτο της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο. Στο ματς του Σαββάτου που όπως όλα δείχνουν κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την δεύτερη ομάδα που θα προκριθεί στο φαϊναλ φορ η Ξάνθη κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 του ΠΑΣ, διαφορά μάλιστα που είχε ήδη από το πρώτο ημίχρονο και διατήρησε στην επανάληψη. Σκόρερ για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή ήταν ο Μελιόπουλος με ένα ωραίο πλασέ στο 30ο λεπτό, ενώ ο Ιωάννου ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπεδρελής): Ζουρνατζίδης, Γκατζόγιας (75′ Κιολεϊδης), Λεωντσάκος (89′ Ισμέτογλου), θεοφυλάκης, Θυμιάνης, Γράβας (88′ Κιούπης), Τριανταφυλλάκος, Μελιόπουλος, Ιωάννου (86′ Τσιλιγγίρης), Δουλγέρης (89′ Κριεζής), Σουλεϊμάν Οκάν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πατσιούρας, Μέγας (78′ Εμβραίζογλου), Τάτσης, Γώγος, Κώστας, Τσούνης (90′ Καραγεώργος), Λιάππης, Λιάσος, Λώλης (89′ Καραμπίκης), Παπαδόπουλος Κ. (46′ Παπαδόπουλος Ελ.), Γιωτάκης (67′ Σαββίδης)