Super League: Χωρίς τον Σολτάνι, αλλά με τον Γουάλας η αποστολή νίκης της Ξανθης για το ματς με τον κακό δαίμονα Πλατανια

 

Δυο μέρες μετά τον αποκλεισμό παρά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η Ξάνθη ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία της για τον Κυριακάτικο αγώνα (17:15, LIVE ThrakiSportS) με αντίπαλο τον Πλατανιά στα Πηγάδια και μετά το πέρας της προπόνησης του Σαββάτου ο προπονητής ανακοίνωσε και την αποστολή του αγώνα.

Με προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ξάνθη, αφού παίκτες και προπονητής συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων και πραγματοποίησαν την δεύτερη και τελευταία τους προπόνηση εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά.

Το πρόγραμμα τη προπόνησης του Σαββάτου, λοιπόν, περιείχε φυσικά προθέρμανση και εν συνεχεία προπόνηση στους τομείς τακτικής σε επιθετική ανάπτυξη, αλλά και αμυντική λειτουργία. Ατομικά προπονήθηκαν και το Σάββατο οι Οκάν Χατζητερζόγλου και Μανώλης Παπαστεριανός που θα μείνουν εκτός αποστολής και από τον αγώνα με τον Πλατανιά, ενώ ο Γουάλας συμπεριλήφθηκε κανονικά και πάλι μετά από καιρό. Αντίθετα ο Σολτάνι είναι τιμωρημένος και εκτίει την ποινή του.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσε και την αποστολή του αγώνα. Αναλυτικά η 18αδα που επέλεξε ο Ρουμάνος κόουτς αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Συλλά, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μεχία, Βασιλακάκης, Τριάδης, Λάζιτς, Πιτσέλι, Γιουνές, Ρανος.