Super League: Τρίτωσαν τα νεύρα του Λούτσεσκου μέσα σε ένα μήνα με το ξέσπασμα του στη Τούμπα

 

O Ραζβαν Λουτσέσκου πέραν των ικανοτήτων του ως προπονητής είναι γνωστός και για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ξέφυγε εντός του αγωνιστικού χώρου και έγινε πρώτο θέμα για τα ξεσπάσματα του παρά για την εικόνα της ομάδας του.

Ο χθεσινός αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είχε περισσότερο ενδιαφέρον εξωαγωνιστικά παρά αγωνιστικά με έναν πολύ κακό ΠΑΟΚ και μια Ξάνθη να έχει πρόβλημα στα τελειώματα. Τα νεύρα του Λουτσέσκου με τους παίκτες της ομάδες που ”πηγαίναν στην πηγή και δε έπιναν νερό” σε συνδυασμό με την ένταση στο πάγκο και το συμβάν με τον Κασναφέρη τον έφεραν για άλλη μια φορά στα όρια του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, πέρα από τις φωνές που άκουσε όλο το γήπεδο, στην αποβολή του Σολτάνι να εκτοξεύει ένα μπουκάλι στο κεφάλι του γαλλοαλγερινού παίκτη. Ο λόγος ήταν ότι έκανε τρία φάουλ μέσα σε δύο λεπτά και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ενώ μέσα σε αυτά τα λεπτά θα μπορούσαν να πετύχουν το δεύτερο γκολ. Στη συνέντευξη τύπου ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον παίκτη και απολογήθηκε

Το ξέσπασμα του αυτό όμως είναι το τρίτο μέσα στο μήνα, καθώς πριν δύο εβδομάδες είχε τρέξει μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο και διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος στον διαιτητή Παπαπέτρου. Σα να μην έφτανε αυτό, γύρισε αργότερα στους φιλάθλους του Ατρομήτου και έκανε μια άσεμνη χειρονομία ενώ και κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο έβριζε προς το μέρος των οπαδών «Fuck off. Fuck off all of you».

Μετά από αυτό σειρά είχε η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, στην οποία ένιωσε επίσης αδικημένος και είχε γίνει έξαλλος με τον Σιδηρόπουλο που σφύριζε το παιχνίδι. Η ένταση του ήταν τέτοια που στη συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι το επικό «I felt fucked».