Κύπελλο Ελλάδος: “Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους παίκτες μου. Έπρεπε να προκριθούμε”

 

Ευχαριστημένος και περήφανος με την εμφάνιση της Ξάνθης και τους παίκτες της ομάδας εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι με την εμφάνιση στο δεύτερο ημιτελικό η Ξάνθη έπρεπε να προκριθεί, όμως τα λάθη στον πρώτο ημιτελικό της στέρησαν αυτό το δικαίωμα.

Για τον δεύτερο ημιτελικό και την εμφάνιση της Ξάνθης ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε:

“Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους παίκτες μου. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και είχαμε δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, μία νίκη εδώ σήμερα και χάσαμε ένα παιχνίδι στην Ξάνθη, το πρώτο. Σύμφωνα με τους κανόνες του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί κι εμείς είμαστε έξω. Σήμερα θα έπρεπε να προκριθούμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και είμαστε έξω από μια ομάδα με πολλά προσόντα.

Μπήκαμε καλά τους πρεσάραμε. Είχαμε καλές πιθανότητες να φτάσουμε στην εστία τους. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες. Μία με τον Καρασαλίδη και μία με τον Πιτζέλι κα προσπαθήσαμε να κάνουμε καλό παιχνίδι παίζοντας στον κέντρο και να κάνουμε καλές επιθέσεις στην πλάτη των αμυντικών. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε γκολ και θέλαμε να βάλουμε άλλο ένα γκολ για να μας έδινε την πρόκριση. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ” είπε αρχικά.

Για το πρώτο ματς:

Στο πρώτο ματς υπήρξε ξεκάθαρο σκορ για τον ΠΑΟΚ. Έγινε καλό παιχνίδι και το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Χάσαμε γιατί κάναμε λάθη και όταν κάνεις λάθη με τέτοιους αντιπάλους σε τέτοια παιχνίδια αμέσως σε τιμωρούν”.

Για την ένταση στα ματς με τον ΠΑΟΚ:

“Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνονται οι μάχες. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω από την ομάδα που πιστεύουν ότι είμαστε μεγάλοι αντίπαλοι. Επίσης, γιατί μια μικρή ομάδα συνέχεια παίρνει καλά αποτελέσματα και αυτό είναι κακό για τον ΠΑΟΚ”.

Για το ότι πέταξε μπουκάλι στον Σολτάνι (θυμηθείτε ΕΔΩ):

“Ήταν λάθος μου. Ήμουν νευριασμένος γιατί τα τελευταία δύο λεπτά του έλεγα να μην κάνει φάουλ για να μη χάνουμε χρόνο και να μη χάσουμε επιπλέον δευτερόλεπτα με την κάρτα που πήρε. Ήταν λάθος μου, το ξέρω. Κάποιες φορές βγάζω περισσότερο πάθος από το απαραίτητο”.