Από την Λάρισα του Κούγια στα Τρίκαλα του Γιαλιά ο Θωμάς Κυπαρίσσης!

 

Στον ΑΟ Τρίκαλα των 6 Θρακιωτών παικτών και του Χρήστου Γιαλιά θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο παλαίμαχος Κατερινιώτης διεθνής (14 συμμετοχές) με την Ξάνθη Θωμάς Κυπαρίσσης, ως Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, δίπλα στον νέο προπονητή της ομάδας, Περικλή Αμανατίδη.

Μετά την ανακοίνωση στον πάγκο της ομάδας του Περικλή Αμανατίδη, ο ΑΟ Τρίκαλα ενημέρωσε και για τα στελέχη που θα πλαισιώσουν τον νέο τεχνικό με τον 47χρονο πια Θωμά Κυπαρίσση να αναλαμβάνει χρέη υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος στον ΑΟΤ ρόλο που είχε και στην Λάρισα του Αλέξη Κούγια για ένα χρόνο μέχρι τα τέλη Οκτώβρη όπου απομακρύνθηκε μαζί με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπεύθυνος του τμήματος θα είναι ο Θωμάς Κυπαρίσσης, τεχνικός διευθυντής ο Διονύσης Παππάς και γενικός αρχηγός ο Ζήσης Κατσαντώνης, ενώ συνεργάτης του προπονητή Περικλή Αμανατίδη θα είναι ο Σήφης Μωυσίδης».

Ο Θωμάς Κυπαρίσσης μάλιστα μίλησε και στους ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ και στους 6 “Θρακιώτες” Μουμίν, Ρομπέρ, Σαρακατσάνο, Μπαικαρά, Αποστολίδη και Ριζογιάννη: «Έχετε αδικήσει τους εαυτούς σας. Είστε στα 2-3 καλύτερα ρόστερ και πιστεύω πως δεν χάθηκε τίποτα. Να ξέρετε ότι πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Σας εύχομαι καλή δύναμη».