Όχι μόνο τρίζει αλλά “καίει” ο πάγκος των Τρικάλων των 6 Θρακιωτών! Tο κατάλαβε και ο Μαραντάς…

 

Εκτός από τις εκκαθαρίσεις που κάνει ο μεγαλόμετοχος του ΑΟ Τρικάλων Φλαμουλίου Χρήστος Γιαλιάς στο ρόστερ της ομάδας, με τον Ντενίζ Μπαικαρά να ετοιμάζεται να χαιρετήσει και αυτός όπως έκανε ο Δημήτρης Χασομέρης και ο Χρήστος Μίνγκας και αρκετοί άλλοι, συνεχίζει να αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα.

Μόνο σε 1,5 χρόνο από τοτε που ανελαβε την ομάδα ο Γιαλιάς τα έκανε…  γυαλια καρφιά και άλλαξε 6 προπονητές με τον Περική Αμανατίδη που ανακοινώθηκε την Τετάρτη να είναι ο 7ος προπονητής σε 18 μόλις μήνες. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ξανθιώτης Γιώργος Μαραντάς που δοκίμασε και αυτός στα Τρίκαλα την περσινή σεζόν αλλά άντεξε μόλις 5 παιχνίδια στον πάγκο των Θεσσαλών.

Ο τελευταίος προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης ήθελε να πάρει εγγυήσεις σχετικά με την επόμενη μέρα, όμως αποτέλεσε παρελθόν ένα μήνα και μία εβδομάδα μετά την πρόσληψή του. Ξακινώντας το καλοκαίρι του 2015 που ανέλαβε ο Γιαλιάς, ξεκίνησε με τον Γιώργο Βαζάκα που έφυγε μετά από 2 ματς Κυπέλλου και τον διαδέχτηκε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Έπειτα από 13 παρουσίες – αριθμός… ρεκόρ για τους προπονητές του ΑΟΤ τον τελευταίο 1,5 χρόνο – αποτέλεσε παρελθόν.

Ο Ξανθιώτης προπονητής Γιώργος Μαραντάς έφυγε με την απορία με μόλις πέντε αγώνες μετά την πρόσληψή του και παρά την καλή δουλειά που έκανε εκεί, με τον Σταύρο Ψιμουλάκη να ολοκληρώνει τη χρονιά, έχοντας 13 παιχνίδια με τους «κυανέρυθρους». Πριν ακόμα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς ο Ψιμουλάκης απολύθηκε, αλλά και ο επόμενος, ο Γιώργος Γεωργιάδης άντεξε για 13 ματς, ώστε να τον αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία ο Βοσνιάδης… Άραγε ο Αμανατίδης θα αντέξει μέχρι το Πάσχα;

Η ανακοίνωση του ΑΟ Τρικάλων των Μουμίν, Ρομπέρ, Σαρακατσάνου, Μπαικαρά, Αποστολίδη και Ριζογιάννη για τον Περικλή Αμανατίδη:  «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη. Ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην ομάδα, αφού στο προηγούμενο πέρασμά του είχε οδηγήσει τους παίκτες του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Αμανατίδης έχει εργαστεί στο παρελθόν σε ΑΣ Αμπελοκήπων, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Βέροια, Κοζάνη, Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλιθέα, Μακεδονικό Νεάπολης, Νίκη Βόλου, Λαμία, Τρίκαλα και Αιγινιακό. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα».