ΕΠΣ Ξάνθης: Τα “πολυβόλα” της Α1 Κατηγορίας! Δείτε τους πρώτους σκόρερ στην κανονική περίοδο

 

Μπορεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας να έφτασε στο τέλος της, όμως η μάχη για τη θέση του πρώτου σκόρερ καλά κρατεί…

Οι ομάδες είχαν ρεπό το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου λόγω αποκριάς και πλέον προετοινάζονται για το ξεκίνημα των πλέι οφ  και πλει άουτ όπου πολλά θα κριθούν και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Στη διαδικασία των μπαράζ πέρα από τις μεγάλες και κρίσιμες μάχες μεταξύ των ομάδων υπάρχει και μια άλλη άκρως ενδιαφέρουσα μάχη, αυτή του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ παραμένει ο Γιώργος Γεωργιάδης που έχει κάνει μια εκπληκτική σεζόν και πλέον με τη νέα του ομάδα, τον Εχίνο Σπορ θέλει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την πολύ καλή πορεία του και παρά την αλλαγή ομάδας δεν έχάσε την επαφή του με τα δίχτυα και ανέβηκε στα 18.

Με τρία λιγότερα τέρματα ακολουθεί ο Πάρης Κοτόπουλος του πρωτοπορου Άρη Αβάτου, ενω λπιο κάτω Τουγκάι Χότσκα και Στέλιος Τουργαΐδης ισοβαθμούν στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ, έχοντας από δωδεκα γκολ ο καθένας. Την πεντάδα τον τοπ σκόρερ συμπληρώνει ο φορτσάτος Αντώνης Χαριτίδης του Άρη Αβάτου με 10 γκολ.

Δείτε παρακάτω τους 5 πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης: 

18 γκολ: Γιώργος Γεωργιάδης (Αστέρας Μαγικού, Εχίνος Σπορ)

15 γκολ: Πάρης Κοτόπουλος (Άρης Αβάτου)

12 γκολ: Τουγκάι Χότσκα (Εχίνος Σπορ), Στέλιος Τουργαίδης (Αναγέννηση Θαλασσιάς)

10 γκολ: Αντώνης Χαριτίδης (Άρης Αβάτου)