“Εμφύλιος” των πρώην παιχτών του Πανθρακικού Κυριαλάνη και Παπαδόπουλου στο ντέρμπι Ηρακλής-ΠΑΟΚ για τα Κ20 (+video)

 

Την νίκη με 1-0 με γκολ του Χατζηδίμπα στο 68′ πήρε η Κ20 του Ηρακλή επί  του ΠΑΟΚ στη Μίκρα, όπου βρέθηκαν αντίπαλοι οι πρωην του Πανθρακικού Κυριαλάνης και Παπαδόπουλος.

Οι πιτσιρικάδες του Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος ξεκίνησε βασικό για μιά ακόμη φορά τον Θανάση Κυριάλανη, όχι όμως και τον Κώστα Γκιντίδη είχαν την κυριαρχία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη πήρε τη νίκη με εναν καταπληκτικό Κώστα Παπαδόπουλο που κρατησε το μηδεν για τον Ηρακλή.

Ο Ορφανίδης του Ηρακλή αποβλήθηκε στο 85′, ενώ ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Χατζηστραβό στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Το γκολ για τον Ηρακλη ήρθε από τον Χατζηδίμπα στο 65’ , ενώ ο Ορφανίδης αποβλήθηκε στο 85’ του αγωνα.

ΗΡΑΚΛΗΣ : Παπαδόπουλος, Χατζηδίμπας, Ρότας, Ορφανίδης, Μυλωνας, Βλαχόπουλος, Δοξάκης, Στεφανίδης, Αμαραντίδης , Δουμτσιος , Δραγάνης

ΠΑΟΚ:  Σιαμπάνης , Παπαθανασίου, Κυριαλάνης (62′ Λύρατζης), Μίσκοβιτς, Πολύζος (69′ Τζοβάρας), Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Σταθόπουλος, Καπρέτσος (62′ Χατζηστραβός), Γιαλαμούδης, Γκαργκαλατζίδης.