Super League: Για να κάνει 5 τις νίκες στα Πηγάδια υποδέχεται η Ξάνθη τον Παναθηναϊκο του Μαρίνου Ουζουνίδη (19:30, LIVE ThrakiSportS)

 

Προερχόμενη από την εκτός έδρας ήττα στο Περιστέρι, από τον Ατρόμητο με 2-1, η Ξάνθη το βράδυ του Σαββάτου (19:30, LIVE ThrakiSportS) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό του Εβρίτη κόουτς Μαρίνου Ουζουνίδη, με μόνο στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να παραμείνει στο κόλπο της πεντάδας.

Η Ξάνθη μετά την ήττα της από τον Ατρόμητο και τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, οι Θρακιώτες έπεσαν στην έκτη θέση και βγήκαν για πρώτη φορά μετά από περίπου 3 μήνες εκτός 5άδας, αφού ισοβαθμούν με την ΑΕΚ στην 5η θέση, αλλά οι κίτρινοι υπερισχύουν στην ισοβαθμία με την νίκη τους επί των Θρακιωτών στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός αν και άργησε λίγο, έχει δείξει κάποια βελτίωση μετά τον ερχομό του Μαρίνου Ουζουνίδη και βρίσκεται πλέον στη 4η θέση της βαθμολογίας έχοντας πέντε βαθμούς περισσότερους από την ΑΕΚ και την Ξάνθη.

Οι απουσίες για την Ξάνθη είναι οι γνωστές των τελευταίων μηνών, απουσιάζουν οι Γουάλας, Παπαστεριανός, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης Π. που είναι τραυματίες, ενώ εκτός συναγωνισμού είναι και ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης που είδε την κόκκινη κάρτα την προηγούμενη εβδομάδα και εκτίει την ποινή του. Από την άλλη πλευρά, εκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό έμεινε ο Ράσμους Τελάντερ, ενώ για πρώτη φορά σε αυτήν συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθέντας Μόλινς.

Οι «πράσινοι» έχουν πάρει εισιτήρια στο πέταλο του γηπέδου και σύμφωνα με τους έως τώρα υπολογισμούς περισσότεροι από 700 «πιστοί» αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού παραμένει απογοητευμένος από τη φετινή πορεία του Τριφυλλιού, ωστόσο οι τελευταίες εμφανίσεις έχουν αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον, ειδικά στους πολυάριθμους οπαδούς που έχει στη Βόρειο Ελλάδα. Την ίδια στιγμή στον αγώνα του Σαββάτου είναι ίσως μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του φίλαθλου κόσμου της Ξάνθης να την στηρίξει και να την βοηθήσει να επανέλθει στις νίκες.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΓΙΟΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ