Στα σκαριά εργασιακό και πολιτιστικό πρωτάθλημα μπάσκετ στην Αλεξανδρούπολη

 

Το πρώτο εργασιακό και πολιτιστικό πρωτάθλημα μπάσκετ στην Αλεξανδρούπολη θέλει να ξεκινήσει μία παρέα ανθρώπων του αθλήματος από την πόλη του Έβρου.

Η παρέα αυτή καλεί όποιον αγαπάει το μπάσκετ όπως αυτοί, να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί τον Μάιο και τον Ιούνιο στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” καθώς και στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – κάλεσμα για το πρωτάθλημα:

Καλούμε όσους αγαπούν το μπάσκετ να δημιουργήσουν την δική τους ομάδα αποτελούμενη από 10-15 άτομα και να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα μπάσκετ που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά φέτος στην Αλεξανδρούπολη.

Οι ομάδες θα πρέπει να αποτελούνται από εργαζομένους στον ίδιο εργασιακό χώρο ή κλάδο εργασίας, από μέλη πολιτιστικών και άλλων συλλόγων, από ιδιώτες και αυτοαπασχολούμενους ή και από παρέες φίλων που αγαπούν το άθλημα.

Το πρωτάθλημα μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο της Αλεξανδρούπολης και στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

6975860499 Νίκος Πενίδης

6977772615 Στέλιος Τελούδης

6972017516 Δεληγιάννης Χρήστος