LIVE η Γ’ Εθνική: Δόξα Προσκυνητών – Καβάλα και Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καρδίας

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της εξ’αναβολής 16ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στον 1ο Όμιλο, με τον Ορφέα Ξάνθης να φιλοξενεί τον ΑΟ Καρδίας και την Δόξα Προσκυνητών την ομάδα της Καβάλας. Ο Γιάννης Καρτάλης είναι στο γήπεδο του ΑΠΟΞ, ο Δημήτρης Μπακιρτζής στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης και μεταδίδουν…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες της 20ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, με έμφαση φυσικά στα δυο παιχνίδια των ομάδων της Θράκης που διεξάγονται στην Θράκη ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης με τον ΑΟ Καρδίας και την Δόξα Προσκυνητών με την Καβάλας.

Ώρα 14:32 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:36  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:39  Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:42 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:46  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 14:49 Πάμε σιγά – σιγά και στις ενδεκάδες των ομάδων από το Γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη.

Ο Ορφέας Ξάνθης θα ξεκινήσει με τους: Ρούφο, Τζαμπάζ Χαλήλ, Κατρανίτσα, Θεοδωρίδη Χ., Μακράκη, Μαυρόπουλο Λ., Χαλήλ Ιμπράμ, Μπουνταγκίδη, Λαζαρίδη, Καραγκιόζη Γ., Μουμίνογλου.

Ο ΑΟ Καρδίας από την άλλη πλευά ξεκινάει με τους: Φαρμάκη, Βόσδου, Αγτζίδη, Μπιμπισίδη Γ., Μπιμπισίδη Δ., Γίδαρο, Ξανθόπουλο, Μαυρή, Κωνιτίδη, Χαρίση, Προσκυνητόπουλο.

Ώρα 14:53 Αλλαγή έχουμε στην διαιτητική τριπλέτα, αφού αντί για τον κ. Στόλη που είχε αρχικά οριστεί να διευθύνει το μας, πρρώτος διαιτητής της αναμέτρησης στην Ξάνθη είναι ο κ. Ψωμόπουλος από την ΕΠΣ Καβάλας, και έχει ως βοηθούς τους κ. Αναστασιάδη και Κρυωνά από την ΕΠΣ Σερρών.

Ωρα 14:56 Οι εντεκάδες και στον αγώνα της Κομοτηνής:

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Πέρτσας, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Καραγιαννίδης, Λέφης, Τρίχας, Kεϊτά, Βάσκος, Κατσαρός, Φουρκάν.

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ: Συριτούδης, Μπαντάνης, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τέλλος, Καλλιβωκάς, Παπαδόπουλος, Κεφαλάς, Παναγιωτόπουλος, Μελισσόπουλος, Πτηνόπουλος.

Ωρα 14:59 Θυμίζουμε το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής: ΑΠΕ Λαγκαδά – Μακεδονικός Φούφας, Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καβάλας, Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καρδίας, Εορδαϊκός – ΦΑΣ Νάουσε, Καμπανιακός – Δόξα Δράμας, Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου και Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΕ Ποντίων 3-0 α.α.Ρεπό ο Αλμπωπός Αριδαίας.

Ώρα 15:01 Έναρξη των αγώνων σε Ξάνθη και Κομοτηνή!

Ώρα 15:13 Στην Ξάνθη πάρα πολύ καλή ευκαιρία για τον Ορφέα! Ο Μαυρόπουλος είδε την τρύπα στην αντίπαλη άμυνα, έκανε μια πολύ ωραία κάθετα μπαλιά με αποδέκτη τον Χαλήλ Ιμπράμ, το σουτ του οποίου με εξωτερικό φάλτσο όμως έδιωξε ο αντίπαλος αμυντικός λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα!

Ωρα 15:09 Στην Κομοτηνή καλή ευκαιρία για την Καβάλα μπλοκάρει ο Περτσάς.

Ωρα 15:15 Συμπληρώσαμε ένα τέταρτο και μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κανένα τέρμα στα εξι γήπεδα της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 15:19 Στην Κομοτηνή καλή ευκαιρία για την Καβάλα και πάλι με τον Παπαδόπουλο αλλα το σουτ του περνά άουτ.

Ώρα 15:21 Στην Ξάνθη πρώτη κάρτα στο παιχνίδι για τους Θεσσαλονικείς. Ο Βόσδου κάνει ενα άσχημο μαρκάρισμα στον Κατρανίτσα και αντικρίζει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Ώρα 15:22 Στην Ξάνθη  πολύ καλή ευκαιρία για την Καρδία. Ο Ξανθόπουλος βγήκε στην κοντρα, έκανε ένα σουτ, με τον Ρούφο να αποκρούει με δυσκολία σε ένα κόρνερ.

Ωρα 15:23 Στην Κομοτηνή σε σέντρα του Βασκου ο Κειτά έπιασε αδυμανη κεφαλιά που μπλοκαρε εύκολα ο Σιρητούδης.

Ώρα 15:26 Πρώτο γκολ στην κατηγορία Λαγκαδας-Μακεδονικός Φούφα 0-1

Ώρα 15:35 Γκολ για την Καρδία! Αναμπουμπούλα στην άμυνα του Ορφέα που δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά τη μπάλα και ο Κωνιτίδης έστειλε τη μπάλα στα διχτυα του Ρουφου! Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καρδίας 0-1

Ωρα 15:39 Στην Κομοτηνή καλο σουτ του Κατσαρού διώχνει ο Συριτούδης.

Ώρα 15:41 Γκολ για τον Ορφέα! Ο Χαλήλ Ιμπράμ από πολύ πλάγια θέση στην περιοχή σούταρε και αιφνιδίασε τον Φαρμάκη στέλνοντας τη μπάλα στα διχτυα της Καρδίας! Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καρδίας 1-1

Ωρα 15:46 Ημίχρονο στην Κομοτηνή. Χωρίς τέρμα το μέτριο παιχνίδι στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού.  Τέλος πρώτου ημιχρόνου Δόξα Προσκυνητών – Καβάλα 0-0

Ώρα 15:46 Ημίχρονο στην Ξάνθη. Ενδιαφερον με παιχνίδι νε 2 τερματα μετα το ημίωρο ενα για νκλαθε ομάδα. Τέλος πρώτου ημιχρόνου Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καρδίας 1-1

Ωρα 15:52 Αποτελέσματα ημιχρόνου: ΑΠΕ Λαγκαδά – Μακεδονικός Φούφας 0-1, Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καβάλας 0-0, Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καρδίας 1-1, Εορδαϊκός – ΦΑΣ Νάουσα 0-0, Καμπανιακός – Δόξα Δράμας 0-0, Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0

Ώρα 16:02 Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.
Ώρα 16:02 Στην Ξάνθη αλλαγή για τον Ορφεα. Ο Ιμερ παίρνει τη θέση του Χ. Θεοδωρίδη.
Ωρα 16:08 Στην Κομοτηνη σουτ του Παναγιωτόπουλου για την Καβάλα μολις άουτ.
Ωρα 16:10 Στην Κομοτηνή ο Λίτσκας στην θέση του Παπαδόπουλου
Ωρα 16:15 Στην Ξάνθη παραμένει το 1-1.
Ωρα 16:17 Στην Κομοτηνή καρφωτή κεφαλιά του Λίτσκα σε σέντρα του Παναγιωτόπουλου διώχνει έξοχα ο Πέρτσας.
Ώρα 16:21 Στην Ξάνθη πρώτη φάση στο δευτερο ημίχρονο όταν ο Γιάννης Καραγκιόζης έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα εφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Φαρμάκη.
Ωρα 16:22 Στην Κομοτηνή ο Κλης παίρνει την θέση του Καραγιαννίδη.
Ώρα 16:23 Στην Ξάνθη δεύτερη αλλαγή για τον Ορφέα. Ο Μελισσόπουλος αντικαθιστά τον Χαλήλ Ιμπράμ.
Ωρα 16:30 Στην Κομοτηνή ο Μπλιος στην θέση του Παναγιωτόπουλου
Ώρα 16:33 Γκοοοοοοοοολ για τον Ορφέα!!! Ο Μουμίνογλου βγήκε στη κοντρα, έκανε ενα δυνατό σουτ και νικησε τον αντίπαλο κίπερ για την ολικη ανατροπή του Ορφέα!  Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καρδίας 2-1
Ώρα 16:36 Στην Ξάνθη δύο αποβολές στο παιχνιδι. Η μία για τον Γιάννη Καραγκιόζη και η άλλη για τον Μαυρή απο την Καρδία.
Ωρα 16:38 Στην Ξάνθη τρίτη και τελευταία αλλαγη για τον Ορφέα. Αποχωρεί ο τραυματίας Χαλήλ Τζαμπάζ και τη θεση του παίρνει ο Θοδωρος Τορομανίδης.
Ώρα 16:43 Κίτρινη κάρτα στον Λαζαριδη για τον Ορφέα.
 Ώρα 16:51 Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή! Δόξα Προσκυνητών – Καβάλα 0-0!
Ώρα 16:52 Τελος του αγώνα και στην Ξάνθη! Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καρδίας 2-1α
 Σας ευχαριστούμε που παρακοκουθησατε τους αγωνες του Ορφεα Ξάνθης και της Δόξας Προσκυνητών μέσα από το ThrakiSportS! Καλό σας απόγευμα!