Γ’ Εθνική: Εντός έδρας αναμετρήσεις με ΑΟ Καρδίας και Καβάλα για τους Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της εξ’αναβολής 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 1ο όμιλο, με τον Ορφέα να φιλοξενεί τον ΑΟ Καρδίας, ενώ την Δόξα Προσκυνητών από την άλλη πλευρά να υποδέχεται την Καβάλα στην Κομοτηνή και το γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης.

Ο Ορφέας Ξάνθης βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 24 βαθμούς και υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου την ομάδα του ΑΟ Καρδίας που βρίσκεται, πιο χαμηλά, στην 12η θέση, έχοντας μετά από 17 παιχνίδια, 19 βαθμούς. Η ομάδα της Ξάνθης προέρχεται από ένα σερί τριών συνεχόμενων ισοπαλιών και θέλει επιτέλους να το σπάσει, ώστε να επιστρέψει στις νίκες και να επικρατήσει για τρίτη φορά στο γήπεδο του ΑΟΞ την φετινή σεζόν.

Η Δόξα Προσκυνητών από την άλλη πλευρά υποδέχεται την ιστορική ομάδα του ΑΟ Καβάλας την ίδια ώρα στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού σταθμού. Η ομάδα της Κομοτηνής μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, θέλει να επικρατήσει της Καβάλας και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 13η θέση του ομίλου, με 14 βαθμούς σε 18 αγώνες, ενώ οι φιλεξενούμενοι, στην 7η θέση με 23 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής: ΑΠΕ Λαγκαδά – Μακεδονικός Φούφας, Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καβάλας, Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καρδίας, Εορδαϊκός – ΦΑΣ Νάουσε, Καμπανιακός – Δόξα Δράμας, Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου, Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΕ Ποντίων 3-0 α.α.

Το ThrakiSportS, όπως κάθε εβδομάδα θα σας μεταδώσει απευθείας την εξέλιξη των αγώνων των ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με παράλληλη ενημέρωση και από τους υπόλοιπους αγώνες του πρώτου ομίλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ME ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ME ENA ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ